Life&style

Otkrijte novitete koji su tek stigli u dm online shop i ostvarite 10x više bodova

Možda ste kod kuće ili u uredu? Uživate na plaži? Nema problema, jer dm online shop možete posjetiti gdje god se nalazili i, bez da se pomaknete, do 25. srpnja ostvariti 10x više bodova na ukupnu kupnju iznad 500 kuna

Uz to, brojne novitete možete istražiti na www.dm.hr/novo, a mi smo vam odlučili pripremiti prijedlog ljetnog popisa za kupnju.

Za početak smo na popis stavili Hada Labo Tokyo Sun kremu za lice sa zaštitnim faktorom 50. Obožavamo Hada Labo proizvode i filozofiju na kojoj se temelje i zato smo jedva dočekali SPF proizvode ovog brenda. U dm online shopu možete pronaći i losion za sunčanje, a oba proizvoda dostupna su i u SPF 50 i SPF 30 varijanti.

Usne zaštitite posebnim izdanjem Melema koji je nastao u suradnji s akademskom slikaricom Tisjom Kljaković Braić, a ne zaboravite se zaštititi od znojenja. Za naš popis odabrali smo novu Immortella deo kremu od čajevca, jer volimo proizvode čija se učinkovitost temelji na snazi prirode.

Još jedan novitet kojem nismo ni pokušali odoljeti je Catrice Gemstone set rolera za masažu lica. U setu su tri kristalna rolera od ružičastog kvarca, ametista i žada koji će vam osigurati malo dodatnog wellness osjećaja, a dobri su i za uvođenje seruma i ulja u kožu.

Natura Siberica blazinice za piling lica čine nam se idealne za ljeto jer su praktične i umiruju kožu te sadrže Vitamin C koji doprinosi poboljšavanju prirodnog obrambenog sustava kože. Za kosu smo isto odabrali brend Natura Siberica i to šampon za hidrataciju koji je idealan za vruće dane i izlaganje suncu jer jača i obnavlja kosu te je štiti od štetnih učinaka okoliša.

Na popis nismo planirali uključiti make-up. No, kad smo vidjeli Max Factor Eyefinity All Day tekuće sjenilo za oči od tog plana smo morali odustati. Njegov satenski finish čini nam se savršenim za ljeto, a i multifunkcionalnost – može se koristiti kao sjenilo, tuš ili olovka.

Photo: dm.hr