Life&style

Otkrijte make up mikrotrendove koje trebate isprobati ove sezone

Osim sunčanih dana koji traju dulje, proljeće nam sa sobom donosi i nove make up trendove. Odmaknimo se malo od glavnih make up trendova koji su zabljesnuli na većini modnih pista i pozabavimo se kozmetičkim trendovima koji su se pojavili na odabranim revijama, a koji su dovoljno zanimljivi da ih isprobamo.

Sjajni kapci

Ako želite da make up vaših očiju bude sjajan, u doslovnom i prenesenom značenju, definitivno trebate isprobati ovaj mikrotrend.  Na gornju vjeđu nanesite proziran ili srebrni sjaj ili ga dodatno nanesite preko sjenila za oči u nekoj fluorescentnoj nijansi.  

Rumeno lice

Tehnika nanošenja rumenila najviše ovisi o obliku lica, tako da se ono uglavnom aplicira na jagodice, sljepoočnice ili obraze. Vizažisti su se ove sezone odlučili pokazati i kako dobro izgleda kad uzmete rumenilo u kamenu vrlo decentne boje (breskvasto, koraljno, blijedo ljubičasto...) koje je samo za nijansu tamnije od boje vašeg prirodnog tena i njime istovremeno namažete ova tri predjela.

Puderaste obrve

Obrve su tijekom godina doživjele brojne transformacije. U proteklih nekoliko godina vidjeli smo sve od valovitih do raščupanih obrva. U ovom slučaju obrve ne samo da nisu posebno dotjerane, već su naglašeno napudrane tekućim puderom i kompaktnim puderom tako da izgledaju gotovo kao da su izbijeljene. Naravno, i (porculanski) savršeno napudrani ten prati ovu malu bravuru na obrvama, a osobito efektno izgleda na plavušama.

Što još ne smijete propustiti kada je u pitanju make up? Pa posjetiti svoj dm ili dm online shop kako biste nabavili sve što vam je potrebno za novu sezonu. Pri kupnji dekorativne kozmetike do kraja travnja ostvarit ćete 15x više bodova, a ako u prodavaonicama dm-a na make up potrošite više od 200 kuna na dar dobivate i prekrasnu Hippy Garden maramu inspiriranu proljećem.

Više informacija i inspiracije potražite na www.dm.hr i ne zaboravite pratiti dm na Instagramu, Facebooku i YouTubeu za najnovije vijesti iz svijeta ljepote.

Photo: dm.hr