Life&style
Otkrijte make up kolekciju bez koje nećete moći ovog kolovoza Otkrijte make up kolekciju bez koje nećete moći ovog kolovoza Otkrijte make up kolekciju bez koje nećete moći ovog kolovoza Otkrijte make up kolekciju bez koje nećete moći ovog kolovoza Otkrijte make up kolekciju bez koje nećete moći ovog kolovoza

Otkrijte make up kolekciju bez koje nećete moći ovog kolovoza

Ella Dvornik u suradnji s brendovima essence&CATRICE

Za sve ljubiteljice make up-a CATRICE i essence su pripremili limitiranu kolekciju TANsation. U odabranim dm-ovim prodavaonicama potražite sve što vam je potrebno kako biste ljeto što duže zadržali na svom licu i koži. Novu TANsation kolekciju odabrala je i Ella Dvornik te je pokazala po čemu je ova kolekcija sjajna za ljeto, a mi vam predstavljamo CATRICE dio kolekcije.

 | Autor: dm.hr dm.hr

CATRICE se u svom dijelu kolekcije TANsation inspirirao pustinjskim dinama – najdinamičnijim oblikom na Zemlji koji se stalno mijenja, ali uvijek zadržava misterioznu igru svjetla i sjene.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Ellin CATRICE make up look rezultat je kombiniranja nijansi s mat, svjetlucavim i mramornim efektima. Od nježnih ružičastih i nude tonova palete Reach Up For The Sunrise na središnjem dijelu kapka sve do palete Sunshine Heat Me Up s tamnijim neutralnim nijansama na krajnjim dijelovima kapka. Svjetlucavi i glamurozni efekt rezultat je visoko pigmentiranih žutih nijansi koje su nanesene ma unutarnji dio oka.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Intenzivni brončani tonovi spajaju se s mekim svjetlucavim pigmentima u ovoj laganoj teksturi kako bi stvorili jedinstveni brončani puder za lice i tijelo. Nježnim kistom za rumenilo nanesite ga na lice i tijelo, a svilenkasta formula pobrinut će se za preplanuli i blistavi izgled. Maxi Baked Brončani puder dostupan je u dvije različite nijanse te je pogodan za konturiranje, a može se koristiti i kao highlighter. Ella je za svoj make up look nanijela tamniju nijansu laganim kružnim pokretima ispod jagodica dok je svjetliju nijansu stavila na vrh jagodica kako bi dobila izražajnije konture lica.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Za onaj poseban sjaj i osunčan izgled pobrinut će se tri highlightera i bronzera palete Desert Dunes. Zahvaljujući svom mat završetku, bronzeri su idealni za konturiranje i naglašavanje individualnih crta lica dok su Rosé, šampanjac i zlatni highlighteri idealni za blistave naglaske vaših jagodica.

Što sve krije limitirana kolekcija TANsation? Saznajte uz jedan klik na www.dm.hr.

Photo: dm.hr