Life&style

Otkrijte koji vas eKuponi čekaju u programu dm active beauty

Postoje neke stvari u koje se možete pouzdati i na koje možete računati baš svaki mjesec. U moru neizvjesnosti, zaista je dobro znati da u svom dm-u uvijek možete ostvariti višestruke bodove i da će vam bodovi donijeti uštede

Svaka dva tjedna novi eKuponi su tu, a sve što morate napraviti je aktivirati ih u aplikaciji dm active beauty. Tako do kraja svibnja uz aktivaciju eKupona ostvarujete 30x više bodova pri kupnji proizvoda Arf, syoss, Johnson's baby i simple te pri kupnji čokolada Kandit.

Ako još niste upoznali britanski brend simple, svibanj je pravo vrijeme da ga uvedete u svoju rutinu. Osigurajte si jednostavnu i nježnu njegu uz proizvode koji ne sadrže umjetna bojila i mirise, alkohol, mineralna ulja ili druge potencijalne iritanse. Osim što su Simple proizvodi nježni za kožu, nježni su i prema okolišu. Pakiranja se mogu reciklirati, a udio plastike je smanjen i u izradi ambalaže koristi se reciklirana plastika. U svom dm-u pronađite dnevnu i noćnu kremu Kind to skin, micelarni gel za čišćenje lica Water Boost i brojne druge proizvode brenda simple pri čijoj kupnji uz eKupon ostvarujete 30x više bodova.

Uz eKupone za 30x više bodova, 30 % cijene koju platite na te proizvode dobit ćete u obliku bodova. Nakon što prikupite minimalno 200 bodova možete ih iskoristiti pri kupnji u prodavaonicama dm-a te, ovisno o broju prikupljenih bodova, račun umanjiti za željeni iznos.

Još više informacija o programu dm active beauty pronađite u aplikaciji programa, a brojne pogodnosti koje vam je dm pripremio otkrijte na internetskoj stranici dm-a.

 

Photo: dm.hr