Life&style

Otkrijte kako su Lana Klingor Mihić i Frano Ridjan u zadnji tren spasili planove za Valentinovo

Znate onaj osjećaj kada očajnički tražite rješenje da budete sami sa svojom boljom polovicom, jer u moru svakodnevnih obaveza to se jednostavno ne događa često ili onaj trenutak kada imate savršen plan za Dan zaljubljenih, ali sve pođe po krivu? Upravo ta dva scenarija dogodila su se Lani Klingor Mihić i Frani Ridjanu ovog Valentinova, međutim, njihove priče ipak imaju sretan završetak.

Kada ste majka troje djece i vlasnica nekoliko vrsta pasa, romantično Valentinovo s mužem zvuči kao nemoguća misija. Barem je tako u slučaju Lane Klingor Mihić koja svake godine muku muči s istim problemom – kako organizirati romantičnu večer za supruga i sebe. S druge strane, poznati voditelj Frano Ridjan nakon nekoliko tjedana snimanja u Beogradu suočio se s odgođenim letom za Zagreb, što je ugrozilo njegov plan da iznenadi suprugu za Valentinovo.

Kako bi nemoguće pretvorili u moguće u pomoć im je priskočila Anda Panda, glavni akter AI chata Optike Anda koja je ove izazove pretvorila u nevjerojatne mogućnosti. Kao vješti vodič koji uvijek ima spreman odgovor na sve, Anda Panda brzo je reagirala na potrebe Lane i Frane, pružajući im personalizirane preporuke i rješenja koje su tražili.

„Anda Panda ima chat na WhatsApp-u, napišeš joj što te muči i dobiješ pregršt prijedloga od kojih ne znaš koji je bolji“, oduševljeno govori Lana Klingor Mihić koja je već chatala s Andom Pandom.

Anda Panda spašava Valentinovo u zadnji tren 

Ovog Valentinova, Optika Anda pobrinula se da ljubav pronađe svog digitalnog saveznika u liku Ande Pande koja, zahvaljujući umjetnoj inteligenciji, ima odgovor na sve! Iako specijalizirana da vam ponudi najbolje rješenje za vid ili vas rezervira za pregled vida, Anda Panda povodom Dana zaljubljenih pokazala je i neke druge vještine kao što su rješavanje ljubavnih izazova, ali i svakodnevnih briga.

 | Autor:

„Nisam mislio da ću i to doživjeti, da mi jedna panda pomogne da spasim Valentinovo u trenutku kad su mi sve lađe potonule! Ali ljudi, to nije bilo kakva panda, ova Anda Panda je čudo – uvjerite se sami!“, ispričao je Frano koji je u svom videu zaglavio izvan Hrvatske i obratio se digitalnom asistentu Optike Anda za pomoć.

U WhatsApp razgovoru s Andom Pandom možete rezervirati besplatnu provjeru vida u nekoliko klikova, saznati najnovije trendove, a možda i vama riješi ljubavni problem ili vam napiše super savjet za poklon! U razgovoru s Andom Pandom samo je jedno sigurno – nema glupih pitanja! 

 

Photo: None

Komentari 0