Life&style 30. rujna 2019.

Otkrij što je sve pripremio dm za vlasnike životinja tijekom listopada

Listopad u dm-u posvećen brizi o životinjama - našim malim i velikim prijateljima

Pomažu nam da se opustimo, razveselimo, ovdje su kada nam je potrebno maženje i rame za plakanje, redovito su dobrog raspoloženja i spremni za igru. Sigurno pogađate, riječ je o našim malim i velikim krznenim i pernatim prijateljima, ali i svim drugim životinjama koji naše živote čine bogatijima, a naša srca ispunjenima.

U znak zahvalnosti na njihovoj vjernosti i svemu što nam naši kućni ljubimci svakodnevno pružaju, dm je odlučio listopad, mjesec u kojem obilježavamo Svjetski dan zaštite životinja, posvetiti brizi o životinjama i podsjetiti nas na njihovu važnost u našim životima. Zato je u sklopu kampanje „Kad se naše šape slože“ pripremio nekoliko lijepih vijesti koje će razveseliti vlasnike kućnih ljubimaca.

Obilježi Svjetski dan zaštite životinja u dm-u i osvoji poklon iznenađenja

U petak, 4. listopada, u svijetu se obilježava Svjetski dan zaštite životinja, a svoj doprinos u slavlju dat će i dm. Svi posjetitelji dm-a koji taj dan kupe hranu za kućne ljubimce, na blagajni će dobiti i poklon iznenađenja.

 | Autor:

Prošetaj s novom trendy torbom za kupovinu

Tijekom listopada, za kupovinu proizvoda za kućne ljubimce iznad 100 kn, dm ti daruje trendy torbu za shopping. Roza s bijelim točkicama i slikom mace, crna s macom i otkačenim naočalama za sunce ili pak narančasta s prugicama sa psićima? Odluka je na tebi, ali zalihe su ograničene pa požuri do dm-a!

Pridruži se donaciji za sklonište u Čakovcu

Znaš li da skloništa za napuštene životinje samo u Zadru, Virovitici, Rijeci, Dubrovniku, Zadru, Čakovcu i Zagrebu godišnje udome više od 2500 pasa i za svakoga od njih traže dom? Sklonište u Čakovcu, kojim upravlja ZEU Prijatelji životinja i prirode Čakovec, u ovom trenutku skrbi o 560 pasa i mjesečno im je potrebno oko pet tona hrane. dm im je odlučio pomoći u tome, a potrebna nam je i tvoja podrška. Zato prati Facebook stranicu dm-a i saznaj sve detalje o tome kako se možeš uključiti!

Komentari 0