Life&style

Otkrij koji proizvodi u dm-u već danas donose još više bodova – i ušteda!

Ako je prosinac zadao udarac tvom kućnom budžetu, sigurno će te razveseliti vijest kako tijekom prve polovice siječnja u dm-u možeš ostvariti kupovinu koja donosi višestruke bodove – a potom i značajne uštede.

Postupak se sastoji od tri koraka, pa krenimo redom.

1. Ulogiraj se s podacima sa svoje nove active beauty kartice na active beauty portalu, odaberi opciju kuponi i aktiviraj željene kupone koji donose višestruke bodove za brojne proizvode na dm-ovim policama. 

2. Posjeti obližnju dm prodavaonicu do 15. siječnja gdje kupnjom jednog ili više proizvoda za koje si prethodno aktivirala/o kupon, ostvaruješ višestruke bodove. 

3. Nakon što dosegneš minimalno 200 bodova, sljedeći ih mjesec možeš pretvoriti u popust na cjelokupni račun koji će te dočekati na blagajni u dm-u uz predočenje kartice dm active beauty. 

Među proizvodima koji do 15. siječnja donose višestruke bodove su proizvodi s.he, ženske čarape dm-ove robne marke Stella Jones, prijeko potrebne tijekom hladnih siječanjskih dana te LVLY proizvodi za kožu koji će ju, uz pomoć meda od manuke, zaštititi od vanjskih utjecaja.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Česte zimske prehlade nisu blagonaklone prema našim nosevima, no papirnate maramice Soft&Sicher nježnog, baršunastog opipa bit će dovoljno nježne prema nosevima velikih i malih. Prva polovica siječnja dobra je prilika da ugrabiš i troslojni toaletni papir Green Tea Paloma, a uz proizvode marke Denkmit ili Faks tvoja će se odjeća i nadalje uspješno braniti od nepredvidljivih zimskih vremenskih uvjeta. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Popis svih proizvoda za koje dobivaš još više bodova pronađi na active beauty portalu. Proizvodi koji donose višestruke bodove mijenjaju se svakog 1. i 16. u mjesecu – pa zato ne zaboravi zaviriti na svoj portal i aktivirati željeni kupon. Stanje bodova možeš provjeriti u bilo kojem trenutku, također nakon što se ulogiraš na portal active beauty.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0