Life&style

Otkrij kako ostvariti uštede u dm-u

Druga polovica siječnja donosi nove pogodnosti za članove programa dm active beauty

Ušli smo u drugu polovicu hladnog siječnja, mjeseca u kojem se financijski „oporavljamo“ od poklona i proslava kojima smo počastili sebe i svoje bližnje tijekom prosinca. Kako je kupnja potrepština za kućanstvo i njegu lica i tijela (ipak) neizbježna, dm ju je odlučio olakšati.

 | Autor:

Od 16. do 31. siječnja na portalu dm active beauty dostupni su novi eKuponi s višestrukim bodovima

Ako do sada niste, još uvijek možete aktivirati eKupon koji donosi pet puta više bodova na ukupnu kupnju. Kako biste svojem rublju osigurali svježinu, u dm-u možete pronaći proizvode Silan, Perwoll ili Persil čijom kupnjom ostvarujete 30 puta više bodova. Tijekom siječnja nemojte zanemariti brigu o kosi, a kupnjom syoss proizvoda ostvarujete 30 puta više bodova, dok kupnjom boja za kosu Keune možete dobiti 20 puta više bodova. Ove, ali i druge aktualne eKupone, lako je aktivirati u samo nekoliko klikova na portalu dm active beauty i potom se zaputiti u obližnji dm, koji u siječnju donosi još pogodnosti.

HIT LISTA bodova donosi 20 puta više bodova

Osim novih eKupona, u drugoj polovici siječnja dm je uvrstio nove proizvode u HIT LISTU bodova čijom kupnjom možete ostvariti 20 puta više bodova. Ova se lista mijenja svakih petnaest dana i donosi šest linija proizvoda uz čiju kupnju možete ostvariti višestruke bodove. Za ovu pogodnost nije potrebno prethodno aktivirati eKupone već samo obaviti kupnju i pokazati svoju karticu dm active beauty na blagajni. Na HIT LISTU bodova u drugoj polovici siječnja smjestili su se tako proizvodi Signal, OLIVAL Professional, Subrina RECEPT, O.P.I., Likvi i Encian.

Kako prikupljene bodove pretvoriti u manji račun?

Najslađi je dio naravno korištenje uštede koju ste ostvarili prikupljanjem bodova. Ako primjerice obavite kupnju proizvoda Perwoll u iznosu od 100 kuna, uz aktivaciju eKupona koji donose 30 puta više bodova, možete ostvariti ukupno 300 bodova te pri sljedećoj kupnji u dm-u svoj račun umanjiti za 30 kuna. Pritom, ne zaboravite kako pri iskorištavanju bodova na ekranima za kupce, koji se nalaze uz blagajne u dm-ovim prodavaonicama, morate unijeti PIN. Riječ je o istom PIN-u koji koristite za prijavu na svoj korisnički račun na portalu dm active beauty.

Više o novostima iz dm-a saznajte na dm-ovoj internetskoj, Facebook i Instagram stranici.

Photo: None

Komentari 0