Life&style

Otkrij kako kupovinu u dm-u možeš pretvoriti u dobro djelo

Uvijek postoji način kako i na hladnim zimskim temperaturama možeš zagrijati nečije srce

Jedan od njih zove se „I zima toplo srce ima“. Njime te dm poziva da podijeliš radost blagdana s onima koji nisu imali tu sreću da ih prožive sa svojim obiteljima.

li uskoro svoju omiljenu dm-ovu prodavaonicu, možeš se priključiti ovoj humanitarnoj kampanji. Za svaku tvoju kupovinu posebno označenih proizvoda većoj od 150 kuna, dm će donirati 5 kuna domovima i centrima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi diljem Hrvatske. U znak zahvalnosti za tvoj humanitarni čin, dm će ti darovati šalicu za tople napitke uz koju opuštanje u toplini tvog doma može odmah započeti.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

dm je odlučio pomoći djeci bez roditeljske skrbi jer su oni jedna od najranjivijih skupina u našem društvu. Broj djece bez roditeljske skrbi koja žive u domovima sve je veći. Prema posljednjim dostupnim podacima, 2017. godine taj je broj porastao za više od trećinu u odnosu na godinu ranije. Velik broj zahtjeva odnosi se upravo na one najmlađe – djecu do tri godine.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Kako bi im barem malo pomogao, dm je odlučio doprinijeti u stvaranju ugodnije i poticajnije svakodnevice za više od 400 djece u sedam domova i centara diljem Hrvatske.

Pozivamo vas da nam se pridružite u tome jer zajedno možemo još jače ugrijati srca diljem Hrvatske!

Više informacija potraži na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0