Life&style 19. srpnja 2018.

Otisnite se na bioLOGIČNO putovanje uz organske dmBio proizvode

dm.

Kažu da je prvi korak najteži, no uz dmBio, bioLOGIČNA odluka nikad nije bila lakša.

Ako ste među onima koji od sutra namjeravaju krenuti zdravijim životnim stilom, iz dm-a stiže dodatan poticaj.  dmBio marka nudi pregršt zdravih i organskih proizvoda kojima brzo i lako možete zasladiti svoj ljetni obrok. Proizvodi dmBio marke proizvedeni su u skladu s visokim ekološkim standardima, dolaze isključivo iz ekološke proizvodnje te ne sadrže pesticide, boje, umjetne arome niti konzervanse.

Na svom bioLOGIČNOM putovanju svakako savjetujemo upoznavanje s dimljenim dmBio tofuom koji služi kao odličan dodatak jelima od povrća, umacima za tjestenine, pizzama i salatama.

Započnite s jednostavnim ljetnim obrocima

Nakon što upoznate dmBio proizvode, možete se poigrati njima i kombinirati ih u različitim jelima. Jedan od najbržih i najjednostavnijih je priprema zdrave ljetne tjestenine.

  1. Preporučujemo vam da isprobate dmBio špagete od žute leće i cjelovitog zrna riže, koji su bogati proteinima. Pripremaju se u samo nekoliko minuta i izvrsna su zamjena za običnu tjesteninu.
  2. dmBio ghee maslac izrađen je po tradicionalnoj ayurvedskoj metodi procesa vrenja. Otopite ga i dodajte mu češnjak po želji koji je potrebno pržiti uz stalno miješanje tijekom dvije minute kako ne bi pocrnio.
  3. Za vašu tjesteninu možete odabrati dodatak dmBio kokosovog mlijeka kao nadomjestak za biljno vrhnje, a za što intenzivniju aromu i okus, preporučujemo dmBio organic sušene rajčice.
  4. Ako ste već stručnjak za pripremu tjestenine i skloni ste zakomplicirati priču za još bolji i kremastiji okus i teksturu, za pripremu tjestenine možete koristiti dmBio povrtni temeljac spravljen od finog spoja povrća i začinskog bilja. Suhu tjesteninu stavite u tavu te dodajte topli temeljac i kuhajte na srednje jakoj vatri dok tjestenina ne upije svu tekućinu. Priprema je slična kao kod pripreme rižota - ključ je u postupnom dodavanju tekućine!
  5. Kada je tjestenina gotova, po želji dodajte i dmBio tofu dimljeni koji služi kao odličan dodatak jelima od povrća, umacima za tjestenine, pizzama i salatama. Tofu prethodno hrskavo prepržite jer je tada najukusniji!

Prvi korak na dmBIOLOGIČNOM putovanju je uspješno obavljen. Čestitamo! 😊

Komentari 0