Life&style 04. prosinca 2013.

Dobitnici: Osvojite ulaznice za "Comedy Gala" u Lisinskom

U subotu 7. prosinca u 20 sati u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog započinje međunarodni festival smijeha koji otvara ''Comedy Gala''

 | Autor:

Dobitnici koji su svojim komentiranjem na Budi.IN Facebook stranici osvojili 3x2 ulaznice  za "Comedy Gala" otvorenje međunarodnog festivala smijeha 7. prosinca su:

  • Antina Bratić
  • Sandra Ćatović
  • Antonia Šeremet

Čestitamo sretnim dobitnicima! O preuzimanju nagrade biti ćete obaviješteni putem Facebooka.

Četiri izuzetna stand up komičara iz Britanije, Kanade i Sjedinjenih država nasmijavat će Vas u subotu u Lisinskom, a poveznica za ovu internacionalnu ekipu bit će voditelj koji stiže čak s Novog Zelanda. Koncentrat najboljih fora, štoseva ili na engleskom punch line-ova predstavit će svaki od komičara što drugim riječima znači malo više od sat i pol urnebesnog smijeha. Bojazan da nećete razumjeti o čemu pričaju potpuno je neutemeljena. Ovi ljudi su profesionalci čiji humor se bazira na svakodnevnim stvarima, razmišljanjima ili nekim opće poznatim odrednicama pop kulture (npr. filmografiji Tom Cruisea).

 | Autor:

Ulaznice potražite na www.ulaznice.hr, na blagajni Lisinskog ili na prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr. Mi preporučujemo: Aquarius Music Shopove na sljedećim zagrebačkim lokacijama: Varšavska 13, Maksimirska 16 i u Branimir centru.

Rich Hall

Njegova se karijera proteže kroz nekoliko desetljeća, u mladosti je bio redovni gost najutjecajnijeg američkog komičarskog programa Saturday Night Live. Rich Hall redovni je gost najpopularnijih britanskih televizijskih stand-up programa i zabavljač koji puni najveće dvorane.

Seann Walsh

Šarmantnog i karizmatičnog mladog komičara iz Brightona Seanna najčešće opisuju laskavom titulom najsvježijeg britanskog stand-up talenta koji se u posljednjih nekoliko desetljeća pojavio na sceni.

Dana Alexander

Hrvatsku je već posjetila u okviru London Calling Comedy Club programa a svoje nove hrvatske fanove zabavit će materijalom kojega vuče iz osobnog života. 2011.godine želeći proširiti horizonte - seli u Veliku Britaniju i odmah je zamjećuju na edinburškom Fringe festivalu. Samo godinu dana kasnije je nominirana za najboljeg klupskog komičara na Chortle Awards.

John Gordillo

Stand-up sceni se vratio 2006. i od tada svojim intelektualnim humorom osvaja britanske ljubitelje komedije. Tijekom svoje pauze ovaj je komičar nježnog stila režirao i producirao dva DVD-a starog zagrebačkog gosta, svjetske komičarske zvijezde Eddia Izzarda.

Javier Jarquin

Stari gost hrvatskih stand-up dasaka u sklopu programa London Calling Comedy Club a ovoga puta dolazi u ulozi voditelja Gala večeri našeg festivala.

Komentari 0