Life&style

Osvoji zabavan paket na temu filma 'Mačak u čizmama: Posljednja želja' koji će se svidjeti klincima i klincezama

  • U kina je stigao animirani film 'Mačak u čizmama: Posljednja želja' koji ti pruža priliku da uživaš u novim pustolovinama omiljenog mačka
  • Zato smo u suradnji s Editus distribucijom jednu čitateljicu odlučili razveseliti prikladnim poklon paketom
  • U nastavku saznaj što se krije u poklon paketu, a potom posjeti miss7 na Instagramu i uključi se u naše Christmiss adventsko darivanje

Ove godine vraća se svima omiljena mačka koja voli mlijeko, prevrtljiva je i prkosi strahu. Po prvi put u više od desetljeća, DreamWorks Animation predstavlja novu pustolovinu u Shrekovom svemiru dok odvažni odmetnik Mačak u čizmama otkriva da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje sigurnosti uzeli danak.

Mačak je spalio osam od njegovih devet života, iako je usput izgubio broj. Vraćanje tih života poslat će Mačka u čizmama na njegovu najveću potragu dosad – na epsko putovanje u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvijezdu želja i vratio svoje izgubljene živote.

Sa samo jednim preostalim životom, Mačak će se morati poniziti i zatražiti pomoć od svoje bivše partnerice i neprijateljice: zanosne Kitty meke šape. Njihovoj potrazi pridružit će se i brbljavi i veseli Pas. Zajedno će ovaj herojski trio morati ostati korak ispred Zlatokose i zločinačke obitelji Tri medvjeda, Jacka Hornera te zastrašujućeg vuka.

Animirani film 'Mačak u čizmama: Posljednja želja' stigao je u kina, a tim povodom te u suradnji s Editus distribucijom nagrađujemo poklonima koji na sebi imaju mnogoj djeci omiljenog lika. Mačak u čizmama krasi kišobran, deku, vrećicu i bilježnicu, a oni mogu biti tvoji ukoliko se uključiš u naše Christmiss adventsko darivanje na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Posjeti miss7 na Instagramu i pronađi objavu s ovim tematskim poklon paketom, a onda potom odradi tri jednostavna koraka koja se očekuju od tebe: zaprati @miss7.hr i @editusdistribucija, lajkati objavu i u komentaru označi osobu čije će se dijete razveseliti ovom poklonu. Tako je lako!

Zatim ti preostaje samo da pričekaš proglašenje dobitnika. Vremena za sudjelovanje u nagradnom natječaju imaš do sutra u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti jednog sretnika ili sretnicu. Držimo ti fige!

Photo: Marko Grubišić

Komentari 0