Life&style

Osvoji ulaznice za veliki BSH party na Šalati

Dobitnice nagradnog natječaja su: Ana Rotim(+1)Katarina Antolković(+1)

BSH events ušao je u 6 godinu djelovanja i sada već sa sigurnošću možemo reći da nakon niza party-a na na neobičajnim lokacijama, od tvrdave Medvedgrad, krovova Zagrebačkih zgrada, partijanja ispod Sljemenskog tornja, polako, ali sigurno Zagreb postavljaju na mapu poželjnih party turističkih destinacija.

 | Autor:

Nakon prošlogodišnjih 5 od 6 rasprodanih evenata, ovogodišnje ludnice u Laubi u veljači povodom karnevala, došlo je vrijeme za prvi open air party sezone 2019. Prošle godine, BSH events je predstavio novu lokaciju i novi koncept, partijanje u teniskoj areni na korvu Zagreba. BSH ekipa i ove godine sa svojim Zagreb Sunset Sessions konceptom preuzima centralni teniski teren ŠRC Salate. Za 20.04. je tako zakazan prvi open air event u 2019. godini, tradicionalno u popodnevnom terminu sa startom u 16:00 i
trajanjem do 00:00 tako se svim posjetiteljima zeli pružiti ugodaj "partijanja sa zalaskom sunca".

 | Autor:

Za drugu ediciju BSH Šalate "Headliner" eventa je britanski house izvodac "Weiss" koji specijalno u Zagreb stiže iz Londona. Inače tvorac hita 'Feel my needs' koji je prošle godine nominiran za 'Best of British' DJ Mag nagradu za najbolju pjesmu. Lokalnu podršku pružaju pružaju Yakka, Tom Bug, Aldo Morro i Pablo Panda.

miss7 poklanja 4 ulaznice za veliki BSH party 20. travnja na Šalati.  Prijavi se i sudjeluj.

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti pogledaj ovdje.

Photo: None

Komentari 0