Life&style

Osvoji ulaznice za novu genijalnu komediju ''Cura za sve'' s Jennifer Lawrence koja će te nasmijati do suza!

  • Ljeto samo što nije pokucalo na vrata i zato mislimo da je pravo vrijeme za jedno ljetno darivanje na našem miss7 Instagramu
  • Pridruži se velikom Ljetnom giveawayu i osvoji super poklone u samo par koraka. Bez brige, nećeš morati opisivati kilometarske odgovore (nećemo te mučiti po ovim ljetnim vrućinama)
  • Obzirom da je u kina upravo stigla dugoočekivana komedija ''Cura za sve'' s Jennifer Lawrence, odlučili smo naš Ljetni giveaway započeti s darivanjem u kojem ti poklanjamo 5x2 ulaznice za ovaj provokativan i zabavan film koji će te nasmijati do suza!

Oskarovka Jennifer Lawrence je uzela pauzu od snimanja, no glumica je nedavno izjavila da ju je urnebesan scenarij nove komedije ''Cura za sve'' doslovce natjerao da se vrati glumačkim obavezama. Ovo je ujedno i prva glavna uloga lijepe Lawrence u komediji, a osim glumačke uloge, u filmu je imala i ulogu producentice.

Trailer filma prikazuje drsku i urnebesnu Maddie koja se zbog teške životne situacije (za koju je velikim dijelom i sama kriva) javlja na neobičan oglas kako bi sačuvala svoju kuću. Oglas su dali bogati roditelji sramežljivog tinejdžera koji mu žele naći djevojku prije nego krene na fakultet. Uvjerena u svoju seksipilnost i lagano odrađen zadatak, Maddie će brzo shvatiti da neobičnog Percyja nije baš tako jednostavno šarmirati.

''Cura za sve'' je komedija za odrasle, što znači da će kod nas imati dobnu preporuku 15+, a prvi trailer postao je najgledaniji R-rated trailer u povijesti s preko 50 milijuna pregleda na svim platformama. U kolikoj mjeri je film urnebesan, škakljiv, provokativan i vulgaran, moći ćeš vidjeti jako brzo, jer već je stigao u kina, a tim povodom ti miss7 u suradnji s Con Film Hrvatska poklanja ulaznice za kino!

Dijelimo 5x2 ulaznice za film ''Cura za sve'', a sve što trebaš napraviti kako bi osvojila ovu nagradu je posjetiti miss7 profil na Instagramu i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @confilmhrvatska, lajkati objavu nagradnog natječaja te u komentaru označiti osobu koja bi uživala u filmu i napisati želiš li osvojiti ulaznice za kino u Zagrebu ili Splitu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Objavu možeš i podijeliti na svom IG storyju te je poslati prijateljima kako bi se i oni uključili u nagradni natječaj.

Nagradni natječaj na Instagramu traje do 23. lipnja 2023. u 16 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: None