Life&style

Osvoji ulaznice za Doru i smještaj u Opatiji u hotelu s 5 zvjezdica!

Nije proljeće, ali u nama je već neki nemir jer, nakon navodno najljepšeg doba u godini, došlo je vrijeme i za najzabavnije doba - izbor za predstavnika Hrvatske na Euroviziji! Najdraži guilty pleasure svih generacija vraća se u Opatiju i na male ekrane 11. veljače, ali ovaj put uz podršku vaše i naše Senzacije koja će vam omogućiti da od tisuću snova bar ovaj ne bude daleko. 

Od 16. siječnja do 3. veljače svi oni koji bi put do Eurosonga žele gledati uživo, imaju priliku sudjelovati u Sensation lip sync TikTok nagradnom natječaju čiji će pobjednici osvojiti ulaznice za Doru i smještaj u Opatiji u hotelu s 5 zvjezdica. 

 | Autor: Sensation x Dora Sensation x Dora

Formula za pobjedu je jednostavna - potrebno je samo snimiti TikTok video na jedan od Dorinih hitova uz lipsinkanje, plesanje ili neki drugi talent i biti senzacionalan. A da se sve ne bi zaustavilo na putu do Dore, Senzacija će na samom natjecanju biti podrška i žiriju koji će najbolji outfit nagraditi nagradom Looksy Powered by Sensation.
 
Iako se čini da do Dore ima vremena, svi znamo da tik tok vrijeme curi i ne želimo se pitati gdje ste više pa svoje prijave objavite na TikToku što prije uz oznaku #IDEMNADORU, a detaljnije upute pronađite na Sensation web stranici. Ako niste sigurni koji su to hitovi svoju premijeru doživjeli upravo na Dori ili samo želite uživati uz, realno, najiconic pjesme – podsjetite se uz Sensation Spotify playlistu.

 | Autor: Sensation x Dora Sensation x Dora

Ne znamo tko će ove godine odnijeti pobjedu i otići u Liverpool, ali znamo da uz Senzaciju lako je sve pa nije ni upitno da će i ovogodišnji show donijeti puno trenutaka koje ćemo dugo pamtiti i komentirati po društvenim mrežama. Jedva če-ka-mo!

Photo: Sensation x Dora