Life&style

Osvoji razigrani POP duo iz Logitecha! Toliko je cool da bismo ga najradije zadržali

  • Iako si ovih dana mislima na plaži, s koktelom u ruci, želimo te opskrbiti za jesen s nekoliko pomagala za posao, školu ili fakultet
  • Kako bi spremno krenula u nove radne pobjede Logitech je pripremio genijalnu nagradu - POP tipkovnicu i miš prekrasne pastelno ljubičaste boje!
  • Uključi se u miss7 Ljetni giveaway na Instagramu i možda baš ti osvojiš ovu cool nagradu

Ako si mislila da je našem Ljetnom giveawayu došao kraj i da su ti promaknule baš sve nagrade koje smo podijelili, varaš se. Pripremili smo još puno super nagrada koje čekaju da ih osvojiš, a jedna od njih je i POP duo iz Logitecha koji će uljepšati svaki radni kutak - tipkovnica POP Keys i miš POP Mouse, najnoviji dodatak Logitechovoj Studio seriji.

U prekrasnom retro izdanju, tipkovnica POP Keys donosi spoj udobnih mehaničkih tipki u stilu pisaćih strojeva i funkcija modernih uređaja. 12 novih FN prečaca uključuje, između ostalih, funkciju Snip Screen (selektivni snimak zaslona), Mute Mic (momentalno utišavanje mikrofona) i medijske tipke za olakšanu virtualnu komunikaciju. Tipkovnica dolazi s osam zamjenjivih emoji tipki – četiri se već nalaze na samoj tipkovnici i četiri dodatna u pakiranju. Emoji tipke se mogu jednostavno prilagoditi tvojim omiljenim emoji simbolima ili nekom drugom praktičnom prečacu pomoću softvera Logitech Options, dostupnog putem jednostavnog preuzimanja za PC ili Mac.

Tu je i simpatičan i kompaktan miš POP Mouse koji stane u svaku torbu ili džep, zbog čega je pogodan za rad u pokretu i održava te produktivnom uz tehnologiju Smartwheel, koja te automatski prebacuje iz visokopreciznog u brzi način skrolanja. Njegova nježna konstrukcija, s naglaskom na udobnost, čvrsto prianja uz ruku kako bi ti omogućio dinamičan rad. Miš također ima gornji gumb koji otvara izbornik emojija i jednom tipkom korisnik može trenutno odabrati željeni emoji. Preuzimanjem softvera Logitech Options, miš POP Mouse možeš koristiti s Logitech Flow, softverskom značajkom za jednostavno kopiranje i lijepljenje teksta, datoteka i slika između računala.

Oba POP proizvoda potiču kreativnost na više uređaja, omogućujući povezivanje s do tri uređaja istovremeno putem Bluetooth veze ili bežičnog prijemnika Logi Bolt. Svaki proizvod zajamčeno donosi izdržljivost i dugotrajno trajanje baterije, što je potpis Logitechovih proizvoda.

Sve što trebaš napraviti kako bi ušla u ''bubanj'' za izvlačenje Logitech nagrade je posjetiti miss7 profil na Instagramu i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @sancta_domenica, lajkati objavu nagradnog natječaja i u komentaru označiti osobu za koju si sigurna da bi voljela osvojiti ovu nagradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Objavu možeš i podijeliti na svom IG storyju te je poslati prijateljima kako bi se i oni uključili u nagradni natječaj.

Nagradni natječaj na Instagramu traje do 30. lipnja 2023. u 16 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Igor Soban/Pixsell