Life&style

Osvoji genijalne pakete za vježbanje i druženje s ekipom uz dobru klopu!

  • Konačno smo dočekali sunce i toplo vrijeme, a obzirom da uskoro počinje sezona godišnjih odmora, valja se adekvatno pripremiti za more
  • Neki već naveliko razgledavaju trgovine u potrazi za ljetnim haljinicama i kupaćim kostimima, a neki intenzivno rade na svojoj figuri kako bi na plaži zablistali punim sjajemIma i onih koji umjesto vježbanja radije razmišljaju o druženjima s ekipom uz neizostavnu dobru klopu
  • Bez obzira u kojem se opisu pronalaziš, imamo imamo super nagrade za tebe koje čekaju da ih osvojiš na stranici Woman's Choice!

Svi koji su fizički aktivni znaju koliko je važno, uz redovitu tjelovježbu, voditi računa i o prehrani. Uravnotežena prehrana s povećanim unosom proteina i smanjenim udjelom masnoća najbolji je način da tijelu osiguramo sve potrebne makro i mikro nutrijente, a da istovremeno reduciramo tjelesnu težinu i tijelo dovedemo u top formu.

Stoga, ako trenutno naporno radiš na svojoj liniji ili to tek planiraš, imamo odličan prijedlog za tebe - ukusne PIK šunke sa samo 2% masnoće, s niskim udjelom soli, bez aditiva i pojačivača okusa koje možeš uvrstiti na svoj jelovnik i u njima uživati bez grižnje savjeti. Toliko su ukusne da ćeš ih nastaviti jesti i kada dijeta prođe, a kako bismo te motivirali da ustraješ u svojoj odluci usvajanja zdravih navika, miss7 te u suradnji s PIK Vrbovec nagrađuje genijalnim sportskim paketom.

 | Autor: Pixsell Pixsell

U paketu koji stigne možda baš u tvoje ruke nalazi se ruksak za teretanu u koji možeš pospremiti sve što ti treba za teretanu ili vježbanje u prirodi, cool bocu za vodu s bluetooth zvučnikom kako bi trening bio još zabavniji, uže za preskakanje, ručnik, dri-fit majicu za trening i posudu za hranu u koju možeš pospremiti ručak ili zdravi snack. 

Nećemo razočarati ni one koji umjesto vježbanja radije biraju druženja s ekipom uz dobru klopu. Ovakva druženja na otvorenom svima su najdraža upravo u ovom razdoblju, kada su dani dugi i topli, a najveća muka je dogovor koje namirnice kupiti i u kojoj količini, koliko cuge ponijeti i kako je rashladiti i treba li ponijeti predjelo (jer vaja nešto i prizalogajiti prije glavnog jela).

Na prva dva pitanja ne znamo odgovor, ali na zadnje definitivno glasamo za ''Da''! Ako pitaš nas, na slavlja i druženja bilo koje vrste uvijek je dobro ponijeti što dovoljno hrane, a najpraktičnije rješenje svakako su naresci. Odabrane nareske možeš bogato složiti na platu i ponijeti je na druženje ili je složiti na licu mjesta kako bi ekipa imala nešto za grickati dok se priprema glavno jelo.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Druga nagrada koju smo pripremili u suradnji s PIK Vrbovec je super praktičan paket koji sadrži sljedeće: veliku termo torbu u koju možeš pospremiti piće i namirnice kako se ne bi pokvarile uslijed visokih temperatura, drvenu dasku idealnu za posluživanje slasne plate, staklenu posudu za hranu, pregaču i termo rukavicu. 

Obje nagrade sigurno će ti dobro poslužiti, a ukoliko želiš da stignu na tvoju adresu, uključi se u nagradni natječaj koji je u tijeku na micrositeu Woman's Choice. Sve što trebaš napraviti je kliknuti OVDJE, odabrati koju nagradu želiš osvojiti i potom složiti puzzle (što brže možeš!). Kada se na ekranu pokaže PIK logo znat ćeš da je zadatak uspješno odrađen! Nemoj zaboraviti upisati svoje osobne podatke kako bismo znali kome i gdje poslati nagradu!

Photo: Pixsell