Life&style
Crveni ruž

Osvoji Avonov Ruby Kiss ruž i uključi se u njihovu kampanju protiv nasilja nad ženama

  • Avon je povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama i obilježavanja 16 dana aktivizma pokrenuo kampanju čiji je fokus crveni ruž
  • Osim što je uručio Udruzi Uzor iz Rijeke donaciju u vrijednosti od 15.000 dolara, Avon je pozvao žene da noseći crveni ruž na usnama jasno i glasno progovore protiv nasilja 
  • Uključi se i ti noseći svoj omiljeni crveni ruž, a Avonov ultra mat ruž Ruby Kiss možeš osvojiti i na nagradnom natječaju ovdje

Povodom 135 godina postojanja kompanije Avon i obećanja da će donirati 1.35 milijuna dolara za dobrobit žena, globalni grant Avonove fondacije od 15 tisuća dolara dodijeljen je Udruzi Uzor u Rijeci, u okviru projekta “Ekonomsko osnaživanje žena žrtava obiteljskog nasilja. Ova donacija omogućila je ženama koje su preživjele nasilje, edukaciju kao i ekonomsko osnaživanje, kako bi se žene na više načina osnažile i osamostalile što im pruža veće mogućnosti izlaska iz situacije nasilja. 

Iako je danas položaj žena znatno povoljniji nego prijašnjih godina, nasilje nad ženama i dalje je jedan od najčešćih načina kršenja ljudskih prava. Svaka treća žena starija od 15 godina, doživjela je neki oblik fizičkog ili seksualnog nasilja, a izložene su žene svih starosnih i obrazovnih kategorija, iz svih regija i tipova naselja, društvenih slojeva i različitih obiteljskih statusa.

 | Autor: Avon Avon

"Nasilje nad ženama zaista je vrlo važna tema i u svijetu i u našoj zemlji. Zato je 16 dana aktivizma trenutak da educiramo i govorimo protiv nasilja. Želimo da pokažemo žrtvama nasilja da nisu same, a kroz to i da im pomognemo“,  rekla je Danijela Šantić, Country Lead Adriatics.

Akcija ,,PROTIV nasilja nad ženama’’ i Avonov Fond za borbu protiv nasilju nad ženama u Hrvatskoj su pokrenuti 2007. godine, i do danas su omogućili niz kampanja kojima se progovara protiv nasilja i educira javnost, objavljuju konkretne informacije o SOS linijama i načinima pomoći, donacije Udrugama i koraci podrške. Važna podrška svih nas je kupnja proizvoda sa znakom beskonačnosti. Na taj način baš svatko od nas donira i sudjeluje u promjeni.

 | Autor: Avon Avon

’’Suradnja s Avonom dragocjena je za Udrugu UZOR, a posebno za žene žrtve nasilja u obitelji jer im na taj način zajedno omogućavamo toliko potrebne prilike kako bi se osamostalile i gradile život za sebe i svoju djecu u kojoj nema nasilja i straha i u kojem mogu mirno i slobodno živjeti. Iskustvo nam je pokazalo da uz adekvatnu podršku ženama činimo promjenu i doprinosimo osnaživanju žena i djece kako bi mogle izaći iz nasilnog odnosa.’’ Paula Bogović, predsjednica Udruge UZOR.

Osvoji Avon Ultra mat ruž za usne!

U moru dekorativne kozmetike, crveni ruž zasluženo nosi titulu 'must have' proizvoda koji bi u svojoj kozmetičkoj torbici trebala imati svaka žena. Upravo je crveni ruž tajna ljepote mnogih žena, a ukoliko u svojoj kolekciji nemaš crveni ruž ili je tvoj omiljeni crveni ruž pri kraju, dobra je vijest da ga danas imaš priliku osvojiti. Naime, u sklopu kampanje Avon našim čitateljicama poklanja četiri Avon Ultra mat ruža za usne u nijansi Ruby Kiss - zavodljivoj crvenoj boji koja će već nakon prvog nanošenja postati tvoja omiljena!

 | Autor:

Sve što trebaš napraviti da bi ovaj ruž bio tvoj jest kliknuti OVDJE i odgovoriti na zadano pitanje koje glasi: 'Za koje prilike biraš crveni ruž i zašto?'. Slobodno si daj truda oko odgovora, jer biramo najkreativnije. Vremena za sudjelovanje u nagradnom natječaju imaš do 11.12.2022. u ponoć, nakon čega objavljujemo 4 sretnice kojima će na kućnu adresu stići omiljeni Avon ruž.

Nagradni natječaj je završio. Dobitnice Avon Ultra mat ruža za usne u nijansi Ruby Kiss su:

Đurđa Grudić
Ines Puzin
Matea Tariba
Karla Sirotić

Photo: Shutterstock

Komentari 0