Life&style

Osvoji 2 kino ulaznice za 'I Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney Houston' i promotivni paket!

  • Pomno pratiš naše veliko Christmiss adventsko darivanje i pitaš se što ti danas poklanjamo?
  • U kina stiže spektakl 'I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston', a tim povodom jednu miss7 čitateljicu darujemo promotivnim paketom i dvjema kino ulaznicama
  • Prije nego pripremiš kokice i počneš pjevušiti hitove legendarne pjevačice, posjeti miss7 profil na Instagramu i uključi se u nagradni natječaj kako bi ušla u bubanj za izvlačenje ove super nagrade!

Witney Houston bila je i ostala jedna od najcjenjenijih pjevačica u povijesti, a prema Guinnesovoj knjizi rekorda bila je najnagrađivanija svih vremena s čak više od 200 milijuna prodanih albuma. Objavila ih je sedam, pokorila je sve moguće svjetske liste svojim singlovima, a bila je nagrađena i prestižnom glazbenom nagradom Grammy. Debitantski album 'Whitney' objavila je 1985. godine, a sve ostalo je povijesti. 'I Wanna Dance With Somebody' samo je jedan od mnoštva njezinih bezvremenskih hitova. No sve je to, nažalost, ostalo djelomično u sjeni njezinih privatnih problema, koji su je u konačnici koštali i života.

 | Autor: Scena iz filma 'I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston'

U kina 21. prosinca stiže glazbeno-filmski spektakl 'I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston' redateljice Kasi Lemmons i scenarista Anthonyja McCartena, temeljen na epskom životu i glazbi kultne pjevačice. Whitney utjelovljuje Naomi Ackie koja je odradila odličan glumački posao.

'I Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney Houston' je snažna i trijumfalna proslava neusporedive Whitney Houston. Od djevojke u zboru iz New Jerseya do jedne od najprodavanijih i najnagrađivanijih glazbenih umjetnika svih vremena publika će biti odvedena na inspirativno, dirljivo i vrlo emotivno putovanje kroz Whitneyin život i karijeru, uz zapanjujuće izvedbe i soundtrack najomiljenijih hitova pop ikone kakve ih dosad još nismo čuli.

 | Autor: Scena iz filma 'I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston'

U suradnji s Con Film Hrvatska distribucijom jednu miss7 čitateljicu darujemo dvjema ulaznicama za film o Whitney Houston u kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i Split te promotivnim paketom s njenim likom koji uključuje termosicu, torbu, bežićne slušalice, bilježnicu, masku za spavanje, prsten za mobitel i vizir protiv sunca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Ukoliko bi voljela da ova super nagrada stigne baš u tvoje ruke, posjeti miss7 profil na Instagramu i uključi se u naše dnevno darivanje. Odradi tri jednostavna koraka koja se od tebe traže: zaprati @miss7.hr i @confilmhrvatska, lajkaj objavu i u komentaru označi osobu koju bi povela sa sobom u kino.

Igramo se do 20. prosinca 2022. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!
 

Photo: Marko Grubišić/Marina Pivalica

Komentari 0