Life&style

Osvježenje na turniru u Umagu uz ledena Franck Café cappuccina

Petak navečer bio je rezerviran za predstavljanje ledenih verzija raznovrsnih okusa Franck Café cappuccina u sklopu Gourmet programa ATP turnira

U Franck loungeu, uz voditeljsku palicu Antonije Mandić, Franckov profesionalni barist Josip Novačić predstavio je jednostavan i brz način pripreme Franck Café cappuccina s hladnim mlijekom koji se serviraju uz puno kockica leda.

 | Autor: Franck Franck

Ledene varijante ovog omiljenog cappuccino brenda na hrvatskom tržištu kreirane su za sve ljubitelje finih, kremastih napitaka koji su tako dobili osvježavajuće, ljetne inačice dobro im poznatih okusa cappuccina s potpisom Francka.

 | Autor: Franck Franck

Apsolutni hit među posjetiteljima na ovogodišnjem ATP-u je cappuccino okus kokos i bijela čokolada kojeg, uz popularni Irish, Vaniliju i Čokoladu te Classic, Cappuccino s manje šećera i Cappuccino bez kofeina u hladnim varijantama možete potražiti u kafiću ili pripremiti kod kuće. Za male i velike ljubitelje slastica tu su hladne verzije pjenušavih napitaka bez kave – Bananaccino i Jagodaccino.

 | Autor: Franck Franck

Ujedno, na radionici je predstavljen i poseban koktel s tonikom i tzv. „cold-brew“ kavom odnosno kavom pripremljenom na specifičan način putem hladne ekstrakcije čija priprema u prosjeku traje oko 8 sati.

Photo: Franck

Komentari 0