Life&style 28. rujna 2021.

Ostvarite 15x više bodova na ukupnu kupnju u dm-u i dm online shopu

dm.
Ostvarite 15x više bodova na ukupnu kupnju u dm-u i dm online shopu Ostvarite 15x više bodova na ukupnu kupnju u dm-u i dm online shopu

Od 27. do 30. rujna u dm-u i dm online shopu ostvarujete 15x više bodova na ukupnu kupnju, a sve što trebate napraviti jest na blagajni pokazati (upisati online) svoju karticu dm active beauty

Članovi programa dm active beauty dobro znaju da se prikupljanje bodova isplati, a prikupljanje višestrukih bodova isplati se – višestruko. Naime, nakon što prikupite više od 200 bodova, možete ih koristiti za umanjenje računa – kada vi to želite i u iznosu koji želite, a ovisno o broju bodova koje imate na raspolaganju.

Zato je kraj rujna prava prilika da obavite kupnju u dm-u ili dm online shopu jer ćete ostvariti 15x više bodova na ukupnu kupnju što znači još bolje uštede pri budućoj kupnji u dm-u. Ako potrošite 200 kuna u dm-u, umjesto redovnih 20 bodova dobit ćete 15x više bodova odnosno njih čak 300, a koje pri nekoj od narednih kupnju u dm-u možete iskoristiti za umanjenje računa od 30 kuna. Lako je izračunati da je 30 zapravo 15 % od 200 što znači da je 15x više bodova ekvivalent 15 % uštede!

 | Autor: dm dm

Naravno, to nije sve što je dm za vas pripremio do kraja rujna tim više što se 15x više bodova na ukupnu kupnju može koristiti istovremeno s pojedinačnim višestrukim bodovima. Tako uz višestruke bodove na ukupnu kupnju, svoje bodovno stanje možete značajno popraviti pri istovremenoj kupnji dva ili više proizvoda za njegu i stiliziranje kose te pri istovremenoj kupnji dvaju ili više proizvoda za njegu lica.

Ako još sumnjate u mogućnost prikupljanja značajnog broja bodova, dopustite da vas podsjetimo da povodom 25. obljetnice poslovanja dm-a do kraja rujna možete ostvariti i 25x više bodova pri kupnji japanske kozmetike Hada Labo Tokyo i pri kupnji proizvoda brojnih drugih brendova među kojima su i Max Factor, Bourjois, Elizabeth Arden i Real Techniques.

Zato posjetite dm ili dm online shop, uživajte u kupnji uz karticu dm active beauty te budite spremni na super uštede koje vas čekaju!