Life&style
Ostvarite 10x više bodova pri kupnji u dm online shopu

Ostvarite 10x više bodova pri kupnji u dm online shopu

Kupnja iz udobnosti vlastitog doma može biti najbolje rješenje za kronični nedostatak vremena, a ako se radi o kupnji u dm online shopu, onda je ujedno i najbolje rješenje za uštede

Od 18. do 24.1. za svaku online narudžbu dm kupcima koji su izradili „Moj dm“ račun poklanja 10x više bodova što će svim članovima dm active beauty programa osigurati lijepu svoticu bodova za buduće uštede pri kupnji u prodavaonicama dm-a.

Uz omiljene proizvode dm marki, u dm online shopu možete pronaći i brojne brendove koji su dostupni samo online. Višestruki bodovi izvrsna su prilika da isprobate neke od noviteta u njezi tijela i lica koji će vašu kožu zaštititi od utjecaja zime.

Proizvodi Apisan su 100% prirodni, bez aditiva i konzervansa, umjetnih boja i sličnih sintetskih dodataka. Ove zime kožu ruku zaštitite ručno rađenom Apisan kremom za ruke s mirisom meda i naranče. Prirodni med pomaže kod oštećenja i dubinski hrani te hidratizira kožu, a pčelinji vosak i maslinovo ulje pospješuju regeneraciju te štite kožu od isušivanja. Za suhu kožu lica odaberite Apisan uljni serum s anti-age učinkom koji pomaže pri usporavanju prijevremenog nastajanja bora te dubinski hrani i štiti kožu od isušivanja.

Iz domaće radionice dolaze i proizvodi brenda Nashe Cosmetics - ručno rađeni prirodni proizvodi koji se ističu kvalitetom u prekrasnom pakiranju. Ako je vaša koža suha i vapi za hranjivom njegom, isprobajte maslac za tijelo Nashe Camellia opojnog mirisa jasmina, ruže i sandalovine koji je posebno prilagođen potrebama suhe i izrazito suhe kože. Počastite se uljnim parfemom Nashe Magnolia koji će njegovati vašu kožu i obaviti je mirisom magnolije i vanilije koji će trajati satima.

Kako biste ostvarili 10x više bodova pri kupnji u dm online shopu, nakon što odaberete proizvode i kliknete na košaricu, na prvoj stranici narudžbe u odgovarajuće polje upišite broj kartice dm active beauty. Sve što nakon toga trebate napraviti jest kliknuti na plavu strelicu te  nastaviti s kupnjom.

Za više informacija o programu dm active beauty posjetite dm online shop www.dm.hr, a sve novosti i vijesti iz svijeta dm-a pratite na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

Photo: dm.hr