Što s ostacima hrane? Često se to pitamo i jednako često je rješenje nemaštoviti sendvič ili složenac. Na kraju krajeva, najvažnije je da se hrana ne baci. No, ako se za pomoć obratite Nastasji Chiari Petrić i dmBio proizvodima, ostatci piletine zasjat će u pilećoj pašteti s tahini pastom.
Saznajte što vam sve treba kako biste tu, pomalo dosadnu, piletinu opet učinili uzbudljivom. Uz to, svakako u dm kuharici „Kuhaj drugačije“ otkrijte još 49 osviještenih recepata koji će svaki obrok učiniti originalnim. Kuharicu ćete dobiti na poklon ako do kraja veljače u prodavaonicama dm-a kupite označene proizvode prirodne kozmetike, osviještene prehrane te održive proizvode za domaćinstvo u vrijednosti iznad 200 kuna.
Pileća pašteta s tahini pastom
SASTOJCI
- 1 manji luk
- 1 žlica dmBio ghee maslaca
- 1 manji češanj češnjaka ili pola žličice češnjaka u granulama
- pola žličice suhog origana
- 200 g skuhanog pilećeg mesa iz juhe
- pola žličice dmBio soli sa začinima
- malo mljevenog bijelog papra
- 2 žličice dmBio tahini paste
PRIPREMA
Detaljni video pripreme možete pogledati na dm-ovom YouTube kanalu, a za još drugačije inspiracije pratite dm na Facebooku i Instagramu. Ne zaboravite da do kraja veljače kupnjom označenih proizvoda prirodne kozmetike, osviještene prehrane i održivih proizvoda za domaćinstvo ostvarujete i 15x više bodova. Više saznajte na www.dm.hr/zivim-osvijesteno-biram-prirodno.