Life&style

Ostanite zauvijek mladi uz ove urnebesne savjete s Twittera

I dok ovdje nećete otkriti tajnu vječne mladosti, sigurno ćete se dobro nasmijati, a smijeh također pomlađuje

"Eliksir mladosti" pokušavali su pronaći još stari Egipćani, a potraga još uvijek traje i vjerojatno se neće privesti kraju još dugo vremena. Upravo s tom temom posljednjih se dana susrećemo i na društvenim mrežama koje je preplavio hešteg #HowIStayYouthful (kako održavam mladolikost). Sve je započelo tweetom s legendarnom Betty White, a uslijedila je lavina sličnih objava u kojima su ljudi počeli otkrivati svoje tajne mladolikog izgleda.

I dok su neki beauty trikovi zaista korisni, drugi su urnebesno smiješni, poput onoga da trebate piti krv, već spomenute, Betty White, a u svakom slučaju će vam popraviti dan. I koliko god duhoviti i neizvedivi bili, složit ćete se da su ovi savjeti zaista točni:

I dok stručnjaci uglavnom preporučuju 6-8 sati sna, mačke ipak znaju da je najbolji "beauty sleep" traje bar dvostruko duže.

Sigurno ste već nekoliko puta čuli kako čaša vina poslije ručka čuva zdravlje i produžuje život. Pa što još čekate?

"S kim si, takav si!" kaže poznata uzrečica, stoga, odaberite koliko mladi želite biti i pronađite društvo tih godina.

Ako vas cijeli život štipaju za obraščiće, ovo bi vam mogla biti dobra utjeha.

Naravno, tu su i ozbiljni savjeti, koje se itekako isplati poslušati, poputu redovite hidratacije, izbjegavanja sunčevih zraka, prehrane s puno voća i povrća te redovita fizička aktivnost. Smijeh je također na samom vrhu liste, jer kad smo nasmijani i sretni, onda izgledamo i osjećamo se mlađe.

Photo: Getty Images

Komentari 0