Life&style 29. srpnja 2020.

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima moraju u kolovozu donijeti važnu odluku

Shutterstock/Instagram.
  • Ova godina je sve – samo ne uobičajena
  • Nekako se jako brzo došuljalo ljeto i kolovoz, odnosno, polovica godine odavno je prošla
  • Ako si rođena u jednom od ovih horoskopskih znakova, uskoro te očekuje jedna važna odluka

Srpanj samo što nije završio. U kolovozu neke horoskopske znakove ne očekuje tek brdo posla i pregršt promjena, nego će vjerojatno morati donijeti i odluku koja će im možda promijeniti život.

Jarac

Osobe rođene u znaka jarca su ove godine na valu uspjeha. Još nikada nisu bila toliko kreativna i spremna riskirati. U kolovozu će naporan posao napokon donijeti plodove, ali to također znači da ćeš morati donijeti jednu važnu odluku. A ta odluka mogla bi utjecati na tvoj kompletan poslovni život.

via GIPHY

Ribe

Godine 2020. na ribe snažno utječe Mjesec, a to donosi sa sobom puno toga novoga i uzbudljivoga. Međutim, već se duže vremena boriš s jednom emocionalnom odlukom – koju stalno odlažeš. Ali, u kolovozu ti doista više ništa ne bi smjelo stajati na putu i krajnje je vrijeme da konačno nešto poduzmeš. Svejedno koliko će to biti teško, ribe će u kolovozu imati dovoljno snage da donesu tu odluku.

Možda vas zanima Tjedni horoskop: Ušli smo u vladavinu lava i mnoge znakove očekuje - vatreno razdoblje! Rubrika Life&style Life&style

Bik

Uran se brine neočekivane događaje. Premda bik radije drži stvari potpuno nepromijenjene, u kolovozu ćeš biti osobito motivirana da rezimiraš svoj život i postaviš nanovo sve stvari od temelja. To također znači da moraš konačno pustiti jednu osobu iz svog života. A tu odluku ćeš teška srca morati donijeti već u kolovozu.

via GIPHY

Možda vas zanima Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima očekuju velike promjene još ovog ljeta Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0