Life&style
Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima loše se ljube

Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka najlošije se ljube, njima treba dodatni trening

  • Svatko se zna ljubiti, u to nema sumnje 
  • Međutim, u usporedbi s ostalim horoskopskim znakovima, ova tri znaka imaju tendenciju lošijeg prolaza
  • Neki se ipak bolje ljube, a neki poprilično lošije…

Postoje horoskopski znakovi koji se smatraju pravim prirodnim talentima kada je ljubljenje u pitanju. Ali, postoje i tri znaka koje mnogi opisuju kao „loše se ljube“. Ne zato što to ne znaju raditi, nego puno više zato što se ne mogu baš u to uključiti, ne trude se ili jednostavno pretjeruju s tehnikom. Je li među njima i tvoj horoskopski znak?

Djevica

Djevica u principu nije loša kad je riječ o ljubljenju. Nažalost, svojim perfekcionizmom često stane sama sebi na put. Umjesto da se jednostavno prepusti strasti i uživa u poljupcu, ovaj zračni znak ima poriv da sve napravi kako treba. Međutim, detaljno planiranje apsolutno je deplasirano kada je ljubljenje u pitanju i može brzo uništiti vrlo romantični trenutak!

via GIPHY

Jarac

Jarac je također često označen kao znak koji se loše ljubi, ali to je obično točno samo ako ne osjeća pravu emocionalnu vezu s određenom osobom. Ovaj horoskopski znak je težak ljubavnik. Ako jarci primijete da nema dovoljno osjećaja, ne gnjave se ljubljenjem i dopuštaju drugoj osobi da osjeti polovičnost.

Ovi horoskopski parovi su otrov jedno za drugo Možda vas zanima Ovi horoskopski parovi su otrov jedno za drugo, oni jednostavno ne mogu zajedno Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vodenjak

Poljubac uvijek u istom stilu? Dosadno! Vodenjaci se smatraju kreativnim umovima i vole ispuštati paru dok se ljube. Ovaj zračni znak uvijek smišlja nove, neobične tehnike koje bi želio isprobati sa svojim partnerom. Loša strana: to se ne sviđa baš svima. Stoga vodenjaci često završe u top tri najgora znaka kad je riječ o ljubljenju. 

via GIPHY

Ovo horoskopski znakovi idealni su vlasnici mačaka Možda vas zanima Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima rođene su vlasnice mačaka Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: shutterstock

Komentari 0