Life&style

Osma dm ženska utrka okupila je rekordnih 15.000 trkačica i malih trkača

Svi sudionici podržali su rad Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna

U subotu, 8. lipnja rekordnih 15.000 trkačica i malih trkača okupilo se na Jarunu kako bi s dm-om i svojim obiteljima promovirali zdrav i aktivan način života te podržali rad Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna.

„Trkačice, mali trkači, njihove obitelji i navijači ponovno su nam pokazali pravi sportski duh i zajedništvo. Od 2012. godine, kada je održana prva dm ženska utrka, više od 43.500 sudionika uveličalo je ovo naše veliko okupljanje kako bismo zajedno promovirali aktivan način života i bavljenje sportom, brigu o zdravlju i pružanje podrške drugima. Ponosni smo i zahvalni svima koji su nam se pridružili na Jarunu, čestitam svim natjecateljicama uime dm-a i jedva čekamo sljedeću dm žensku utrku“, izjavila je članica Uprave dm-a zadužena za marketing i PR Gordana Picek.

 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

U sklopu tradicionalne, osme dm ženske utrke održane su ukupno četiri utrke, a vrhunac večeri bila je napeta natjecateljska utrka oko Jaruna u kojoj je pobjedu odnijela Katarina Vukančić za samo 21 minutu i 56 sekundi. Sa svega nekoliko sekundi razlike u cilj su utrčale drugoplasirana Ana Štefulj i trećeplasirana Marija Vrajić. dm je svim sudionicima utrka osigurao bogate poklon-pakete, a 10 najbržih natjecateljica osvojilo je vrijedne nagrade dm-a i partnera utrke.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Voditeljski dvojac Ana Miščević i Ivan Vukušić pobrinuli su se za dobar ugođaj tijekom cijelog događanja, a food blogerice Lana Klingor Mihić, Helena Malogorski i Sandra Rončević oduševile su posjetitelje svojim kulinarskim specijalitetima spravljenima od dmBio namirnica. Kao i proteklih godina dm je u suradnji s Hrvatskim dermatovenerološkim društvom organizirao besplatne dermatološke preglede za sve posjetitelje dm ženske utrke. Pregledano je 306 posjetitelja, pri čemu su dijagnosticirana dva karcinoma kože, dva melanoma i trinaest atipičnih madeža.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Natjecateljice, njihove obitelji i navijači uplatama kotizacija i kupovinom promotivnih materijala na osmoj dm ženskoj utrci osigurali su donaciju koju je dm namijenio Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska, a čiji rad je na utrci svojim dolaskom podržala i Josipa Pavičić. Udruga se bavi edukacijom žena o važnosti pregleda i ranog otkrivanja raka dojke i svojim aktivnostima pomaže oboljelima od te bolesti. Jedan od programa koji udruga provodi je i besplatna psihološka pomoć za osobe oboljele od raka dojke i članove njihovih obitelji. Upravo za tu svrhu će se koristiti i sredstva od kotizacija za dm žensku i dječju utrku.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Više informacija o dm-ovim aktivnostima možete naći na dm-ovoj web i Facebook stranici.

 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0