Life&style
Osjećaj se moderno i stylish uz nove  Samsung Galaxy Buds Live bežične slušalice Osjećaj se moderno i stylish uz nove  Samsung Galaxy Buds Live bežične slušalice Osjećaj se moderno i stylish uz nove  Samsung Galaxy Buds Live bežične slušalice Osjećaj se moderno i stylish uz nove  Samsung Galaxy Buds Live bežične slušalice

Osjećaj se moderno i stylish uz nove Samsung Galaxy Buds Live bežične slušalice

Iako dinamičan i zanimljiv, moderan lifestyle gotovo je obrisao granice između poslovnog i privatnog vremena

No, ono što im je zajedničko je tehnologija koja nas prati gotovo u svakom koraku. Imajući u vidu važnost prvog dojma, uvijek nastojimo odabrati uređaj koji će istovremeno privlačiti poglede, uklopiti se u naš outfit i biti - multipraktičan.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Jedan od poželjnijih gadgeta svakako su nove Samsung Galaxy Buds Live bežične slušalice jer, osim što omogućuju slušanje glazbe u vrhunskoj kvaliteti, nude brojne mogućnosti za lakše obavljanje privatnih i poslovnih aktivnosti.

Udobne slušalice za zvuk bez kompromisa

Dizajnirane kako bi osigurale maksimalnu udobnost korištenja, Galaxy Buds Live bežične slušalice omogućuju vam da se uživite u svaki trenutak. Zaboravite na situacije u kojima prije korištenja slušalica prvo morate odigrati bitku sa zapetljanim žicama. Sada bezbrižno putujte do ureda, posjetite prijatelja i još mnogo toga bez skidanja vaših Buds Live slušalica. Novi ergonomski dizajn prilagođava se svakom uhu, dok pojačivač basa daje dosad neviđenu dubinu zvuka.

 | Autor: Samsung Samsung

Razgovaraj i uživaj u glazbi istovremeno

Galaxy Buds Live bežične slušalice moguće je umrežiti s ostalim uređajima iz Galaxy S, Galaxy Note i Galaxy A serije, poput pametnih telefona iz najnovije Note20 serije. Bilo da imate poziv ili uživate u omiljenoj glazbi, podcastu ili audio-knjizi, tehnologija aktivnog poništavanja buke (ACN) će ukloniti svu pozadinsku buku te istovremeno izolirati važne zvukove iz okoline, poput informacija o javnom prijevozu. Sada možete slušati samo ono što želite te upravljati pozivima, prilagoditi glasnoću ili provjeriti vremensku prognozu - u pokretu.

Nakon posla uz zabavu, slijedi još bolji odmor

Nakon napornog radnog dana ili tjedna, svi željno očekuju kvalitetan odmor te ispunjen vikend s najmilijima. Kako biste se mogli prisjetiti i zajedno uživati u najdražim uspomenama, uz uslugu Buds Together jednostavno povežite svoje i Galaxy Buds Live bežične slušalice vašeg prijatelja s vašim telefonom. Ove slušalice s lakoćom ćete povezati s drugim Samsung uređajima, ali isto tako i s vašim računalom.

 | Autor: Samsung Samsung

Dodatna prednost je i četiri mjeseca besplatne YouTube Premium aplikacije uz koju vam se neće ugasiti glazba kada zatvorite aplikacije ili zaslon, a imat ćete pristup najvećoj bazi videozapisa ikad. Sve ih je moguće preuzeti na telefon i pregledati kasnije, dok niste na internetu. Najbolja stvar je što uopće nema reklama, zbog čega ćete u nevjerojatnom zvuku zaista uživati neometano. Uz to, baterija traje čak 6 sati, a prijenosni punjač osigurat će da izdrži dodatnih 15 sati, pri čemu samo 5 minuta punjenja osigurava jedan sat rada. Tako ćete posao odraditi s lakoćom, a najdraža playlista uvijek će biti pri ruci.

Galaxy Buds Live bežične slušalice nevjerojatno su koristan i zanimljiv gadget koji zaslužujete imati. Odlikuju se sjajnom završnom obradom i neodoljivim bojama - Mistično brončanoj, Mistično bijeloj, ili Mistično crnoj, a dolaze u kutijici nadahnutoj izgledom kutije za nakit. Odaberite one koje se najviše uklapaju u vaš outfit i uživajte u savršenstvu koje slijedi. Više informacija o uređaju pronađite ovdje.

Photo: Samsung