Life&style

Osigurajte svoju najvrjedniju imovinu uz mega popust

Ovogodišnji Black Friday koji traje od 25. do 28. studenog iskoristite za osiguranje svoje imovine u velikoj akciji Croatia osiguranja.

Croatia osiguranje je među klijentima prepoznato po brzoj i sigurnoj isplati šteta. Osiguranjem doma možete zaštiti građevinski dio svoje nekretnine i stvari u kućanstvu ili samo jedno od to dvoje. Ovisno o opcijama i paketima koje odaberete, Vaša imovina bit će osigurana od šteta nastalih ostvarenjem rizika požara, oluje i tuče, izljeva vode, puknuća cijevi, udara groma, provale, krađe, potresa i drugih rizika.

Sve detalje o Croatijinoj polici možete pročitati na ovom linku i ne zaboravite da vas od 25. do 28. studenog čeka sjajna ponuda kojom možete osigurati vašu najvrjedniju imovinu. 

 | Autor: Croatia osiguranje Croatia osiguranje

Posljednjih godina sve češće svjedočimo ekstremnim prirodnim pojavama, poput poplava, oluja, potresa i požara i mukotrpna ulaganja u imovinu mogu nestati u trenu. Prirodne katastrofe u Hrvatskoj su zadnjih nekoliko godina uzrokovale višemilijunske štete, a mnogi građani se još uvijek financijski oporavljaju od tih nemilih događaja. 

Jedan od razloga sporog oporavka od financijskog udara je i taj što velik broj građana ne osigurava svoju imovinu, a koliko bi im značila polica osiguranja postaju svjesni tek nakon što im neočekivani događaji uzrokuju štete koje dosežu i više desetaka tisuća kuna. Uz brzo rastuće troškove života, to su iznosi koji većini građana zadaju bolni udarac na kućni budžet koji komplicira ili odgađa saniranje nastale štete. Osim financijskih glavobolja, nemogućnost pravovremene sanacije ima veliki učinka na kvalitetu života.

U Croatia osiguranju štetu možete prijaviti 24 sata dnevno, a status obrade vašeg zahtjeva pratite cijelo vrijeme preko Croatijine aplikacije.

Photo: Shutterstock