Life&style

Osvoji mezoterapiju, balzam i još hrpu genijalnih poklona u ovoj chic ljetnoj torbi

Što bi trebala sadržavati jedna “prava” torba za plažu? Za početak, mora biti dovoljno velika da u nju stane sve što nam treba - ali ne i prevelika, kako nam ne bi smetala. 

Nezaobilazan sadržaj takvih torbi u ljetnim danima je krema s visokim zaštitnim faktorom. Valja imati na umu da se koža treba štititi ne samo dok boravimo na plaži nego i prilikom svakog izlaganja suncu. Navedeno podrazumijeva i odlazak u šetnju, na kavu ili tržnicu, odnosno svaki boravak na otvorenom. Sunčamo li se odgovorno, zaštitit ćemo zdravlje svoje kože i odgoditi pojavu prvih bora. Preporučuje se izbjegavanje izlaganja suncu između 10 i 16 sati. To je vrijeme možemo iskoristiti za opuštanje uz knjigu ili film. 

 | Autor: Croatia osiguranje Croatia osiguranje

Ono o čemu također posebno moramo voditi računa tijekom ljetnih mjeseci jest hidratizacija. Najjednostavniji način za unos dovoljnih količina vode praktična je boca za vodu koja nam je uvijek pri ruci. Javnozdravstvene ustanove preporučuju dnevni unos od minimalno šest do osam čaša vode ili 0,3 decilitra vode po kilogramu tjelesne mase. Potrebe za tekućinom se povećavaju pri zahtjevnim fizičkim aktivnostima i tijekom ljetnih mjeseci, s čime su usklađene i preporuke prema kojima je tada optimalna količina tekućine za muškarce 3 litre, a za žene 2,2 litre. 

Osim što trebamo paziti na svoje zdravlje, na ljetnom odmoru trebamo i uživati. Tako i prava ljetna torba postaje idealna ljetna torba ako se u njoj nalazi i knjiga kako bismo iskoristili vrijeme provedeno na plaži ili u hladu za uživanje u odličnom štivu. Tijekom godine vjerojatno teže pronalazimo vrijeme za čitanje, zato je godišnji odmor ili vikend putovanje idealna prilika da se posvetimo ovoj omiljenoj aktivnosti. 

Kako vam ovo zvuči?

Jednu takvu, pravu ljetnu torbu možete osvojiti u ljetnom paketu Dobra prilika Croatia osiguranja.

 | Autor: Croatia osiguranje Croatia osiguranje

Zanima vas kako? 

Riječ je o praktičnoj i lijepoj ljetnoj torbi koja se može nositi dvostrano, a uz nju dolazi i usklađena gumica za kosu. U ovoj kombinaciji bit ćete zaista chic na plaži! Uz bocu za vodu Equa lakše je podsjetiti se koliko je važan unos tekućine, posebice ljeti, a koža će vam blistati uz Tinkturin balzam sa zaštitnim faktorom 30. Tu je i knjiga “Zdravstvena revolucija” Marije Borelius te pretplata za streaming servis Pickbox NOW u trajanju od šest mjeseci. Ljetni paket Dobre prilike donosi i poklon-vaučer Croatia Poliklinike za 3+1 gratis tretman mezoterapije i poklon-vaučer Croatia dodatnog zdravstvenog osiguranja od 150 kuna. 

Ako ste klijent Croatia osiguranja ili to tek planirate postati, sada je idealno vrijeme da upoznate sve pogodnosti programa pogodnosti Dobra prilika. Prvi je korak da na svoj mobilni uređaj učitate aplikaciju Moja Croatia, a zatim potražite više od stotinu popusta partnera, a ovaj mjesec ističemo 30% popusta na sunčane naočale u Optotimu, 20% na Pickbox NOW streaming servis ili 15% popusta Glamping Village Terme Tuhelj.

 | Autor: Croatia osiguranje Croatia osiguranje

Croatia osiguranje i miss7 daruju ljetni paket Dobre prilike

Uz Croatijin ljetni paket Dobre prilike, bit ćete spremni za pregršt bezbrižnih i zabavnih ljetnih trenutaka. Croatia osiguranje jednoj miss7 čitateljici poklanja ovaj genijalni ljetni paket Dobre prilike, a sve što trebate napraviti je kliknuti OVDJE i odgovoriti na kratko pitanje koje smo vam postavili. Bez brige, lagano je! Dajte si truda, jer poklon osvaja najkreativniji odgovor.

Pravila nagradnog natječaja

Fill out my online form.

Photo: Croatia osiguranje