Life&style

Opa, i one jedu?! VS anđelice otkrile tajne svoje prehrane

E, pa nije sve u genima! Otkrivamo što anđelice jedu za doručak, ručak i večeru te kako se spremaju za najvažniji dan u njihovoj godini - Victoria's Secret reviju

Do velikog Victoria's Secret Fashion Showa dijeli nas tri mjeseca, što znači da se anđelice već opako spremaju za svoj veliki dan. I dok je najlakše reći kako je dobra genetika razlog za njihovu savršenu figuru, ipak treba uzeti u obzir da ovi modeli ne pune svoje tijelo s rafiniranim šećerima i nezdravim ugljikohidratima. 

I dok se Bella Hadid i Stella Maxwell kunu kako je jutarnja hidratacija ključ zdravog metabolizma, jednako tako se nikada ne odriču svojih omiljenih namirnica poput primjerice feat sira, jogurta i piletine. A ako te zanima kako konkretno izgleda jelovnik VS anđelica, sve detalje njihove prehrane donosimo u nastavku...

Bella Hadid

Mlađa sestra Hadid kune su u stari trik: vodu s limunom! To je prva stvar koju pije svakog jutra i odmah se osjeća zdravije i budnije. Za ručak bira obroke na bazi povrća i kroz dan pije puno zelenih sokova. Od Belle smo pokupili još jedan trik: ako je iza nje period u kojem je nezdravo jela, obavezno si uzme tri dana za potpuni detox tijela kojim se rješava svih štetnih tvari iz organizma. 

 

 

Objavu dijeli Bella Hadid (@bellahadid)

Elsa Hosk

Elsa je luda za gazpachom, odnosno hladnom španjolskom juhom od rajčice. Često je jede za ručak zato što ju je jako jednostavno napraviti i jako je ukusna. u nju dodaje maslinovo ulje i najbolje rajčice koje može pronaći. Također, obožava povrće s humusom ili domaći tzatziki umak.

 

 

Objavu dijeli elsa hosk (@hoskelsa)

Constance Jablonski

Ova anđelica najviše voli jaja jer su brzo gotova i jednostavna za pripremu. Plus: odličan su izvor proteina i lako ih je kombinirati uz bilo koje povrće koje imaš pri ruci. Moramo priznati da je ovo tipični zdravi ručak koji smo i očekivali od jednom supermodela.

 

Jasmine Tookes

Jasmine obožava zelenu salatu s avokadom, rajčicama i feta sirom, dapače ne štedi na feti i miješa je u sve. Uz to najradije kombinira grilanu piletinu i tako dodaje dozu proteina svojem obroku. 

 

 

Objavu dijeli Jasmine Tookes (@jastookes)

Josephine Skriver

Ova predivna anđelica priznaje kako (pre)često naručuje hranu... Obično bira ribu s povrćem (jer je ipak najzdravija varijanta), a uz to se zasladi svježim voćem. 

 

Romee Strijd

Romee tvrdi kako je sve stvar pravilne hidratacije. Dnevno u organizam unosi i do pet bočica vode! Njezin trik: u supermarketu kupuje velike boce i nosi ih sa sobom u svakom trenutku u danu jer se jedino tako svjesno prisili na konzumaciju...

 

 

Objavu dijeli Romee Strijd (@romeestrijd)

Sigrid Agren

Njezino omiljeno jelo koje stalno radi kad je u gužvi (ili kad joj se ne da!) je miješana zelena salata s rajčicama, ciklom i maslinovim uljem. Uz to najradije bira tunu iz limenke (naravno, zbog puno proteina!) te smeđu rižu. Jednostavno, ali super ukusno - i ovo zvuči kao nešto što bismo jeli svaki dan. Što se tiče međuobroka, uvijek sa sobom nosi neko svježe sezonsko voće, jogurt te orašaste plodove. 

 

 

Objavu dijeli Sigrid Agren (@sigridagren)

Stella Maxwell

Ova anđelica je pobornik one stare narodne "po jutru se dan poznaje". Za Stellu je jutarnja kava esencijalna. Sviđa joj se i čaj, ali više uživa u jutarnjoj kavi s bademovim mlijekom (laktoza je za nju veliki NE!). Nakon razbuđivanja ovim napitkom koji joj ubrzava metabolizam, Stella najviše uživa u obilnom doručku - avokado tostu s limunom i čilijem! Zvuči kao nešto što bismo odmah prekopirali...

 

 

Objavu dijeli Stella! (@stellamaxwell)

 

Photo: Instagram

Komentari 0