Life&style

ON: Zašto danas ideš u dm? JA: Zato što ću ostvariti 10x više bodova na ukupnu kupnju

Svima nama koji vjerno „peglamo” dm active beauty karticu dm poklanja 10x više bodova na ukupnu kupnju od 10. do 19. srpnja

Prošli petak dragi je došao po mene na posao i prije nego što mi je rekao: „Dobar dan.“ izgovorio je dobru, staru rečenicu: „Opet si bila u dm-u?“. Da, na pauzi sam skoknula do dm-a i kupila sam si ledeni čaj i grickalice dmBio. 

Njemu jednostavno nije jasno što je to tako posebno u tom dm-u da svako malo moram tamo. Išao je sa mnom par puta u namjeri da otkrije tajnu dm-a. Moram prijaviti da mu je nakon toga bilo još manje jasno jer smo nakon sat vremena iz dm-a izašli s jednim balzamom za usne (sa zaštitnim faktorom). Moji mini izleti u dm nikada mu neće biti jasni, u to sam uvjerena, ali ovaj tjedan imam super plan da mu objasnim neke stvari o „tom mom dm-u“. 

Od 10. do 19. srpnja dm svima nama koji vjerno „peglamo” karticu dm active beauty poklanja 10x više bodova na ukupnu kupnju. To znači da ću ako potrošim 200 kuna dobiti 200 bodova i već pri sljedećoj kupnji ostvariti 20 kuna uštede (što je 10 % iznosa koji sam potrošila). Napravila sam popis svega što nam treba (jer mu ne mogu objasniti proizvode koje mi „trebaju“) i kad kaže „Opet si bila u dm-u?“ pokazat ću mu račun s brojem bodova koje sam prikupila. Usprkos mojim mini izletima u dm, uvijek dobro planiram svaku veću kupnju tako da ću, u kombinaciji s proizvodima koji su na Hit listi bodova i s eKuponima skupiti dovoljno bodova da mu pojasnim zašto je svaka kupnja u dm-u zapravo ušteda.

Više informacija svakako potražite na dm-ovoj stranici www.dm.hr i isplanirajte kupnju koja će vam osigurati najbolju uštedu. 

Vidimo se u dm-u!

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0