Life&style
ZAKS trgovina u City Center one Westu

Omiljeni nakit odsad možemo kupovati u cool novoj ZAKS poslovnici

  • Za sve ljubitelje nakita, bilo zlatnog, dijamantnog, srebrnog ili tradicijskog, imamo dobre vijesti: u City Center one Westu otvorena je nova ZAKS poslovnica 
  • ZAKS nakit je oduševio je na otvaranju poslovnice brojne ljubitelje najfinijeg nakita među kojima i Koranu Gvozdić, Andreu Trgovčević, Dorin Zeleniku, Martinu Stjepanović Meter, Valentinu Miletić.., a svi su se još jednom uvjerili da ZAKS uistinu nudi za svakoga po nešto
  • A nova ZAKS poslovnica ima i jedan poseban kutak…

ZAKS, hrvatski brend koji godinama slovi kao sinonim za vrhunski dijamantni, zlatni i srebrni nakit, tijekom godina se pozicionirao kao lider na tržištu nakita u Hrvatskoj. Osnovan je još 2008. godine, a danas broji čak 18 poslovnica u Hrvatskoj. U novootvorenoj poslovnici u City Center one West trgovačkom centru bilo je doista svečano i glamurozno.

 | Autor: PR/ZAKS PR/ZAKS Foto: PR/ZAKS, Korana Gvozdić i Andrea Trgovčević  | Autor: PR/ZAKS PR/ZAKS Foto: PR/ZAKS, Dorin Zelenika i Martina Stjepanović Meter

U novj poslovnici možeš pronaći najljepše kolekcije ovog brenda nakita, ali i vrhunsku  ponudu vjenčanog i zaručničkog prstenja. Ova cool trgovina zasigurno će postati omiljeno mjesto za sve zaljubljenike u zlatni i dijamantni nakit, srebrne detalje ili tradicijski nakit. Posebnost nove poslovnice je i kutak za biranje vjenčanog prstenja u kojem će ti se ljubazne prodajne savjetnice u potpunosti posvetiti i omogućiti detaljno biranje vjenčanog nakita što jedan od najvažnijih životnih trenutaka pretvara u intimno i romantično iskustvo. 

Ono po čemu je ZAKS poseban, vlastita je proizvodnja nakita zahvaljujući kojoj nastaju najljepše kolekcije nakita koje prate svjetske trendove, ali i poznata kolekcija tradicionalnog hrvatskog nakita ZAKS Heritage koja je blistav primjer vještog spoja hrvatske baštine, ali i suvremene proizvodnje. 

 | Autor: PR/ZAKS PR/ZAKS Foto: PR/ZAKS  | Autor: PR/ZAKS PR/ZAKS Foto: PR/ZAKS

Snažna poveznica interijera nove poslovnice i ZAKS nakita 

Prostorom novootvorene ZAKS poslovnice u City Center one Westu dominiraju svijetle boje koje ističu sjaj ZAKS nakita, a nijanse prate boje brenda. Dominira snažna poveznica interijera i nakita, pa tako spoj zlatnih lampi i lustera sa srebrnim okvirima na zidovima asocira na spoj srebra i zlata kao i u nakitu, što je bila nit vodilja kod uređenja.

ZAKS trgovina u City Center one Westu | Autor: PR/ZAKS PR/ZAKS ZAKS trgovina u City Center one Westu

 | Autor: PR/ZAKS PR/ZAKS Foto: PR/ZAKS

Heritage kolekcija naglašena je akcentima tamnocrvene boje koja je dodala luksuznu notu prostoru. Na podu su dvije boje kamena isprepletene u geometrijsku shemu s 3D efektom, stupovi su obrađeni rigatto tehnikom kako bi se postigao natur grubi izgled inače vrlo otmjenog materijala, a strop je premazan tehnikom boja od pravog praha aluminija kako bi se postigao srebrni efekt. Prirodni materijali poput drveta i kože unijeli su toplinu te se sjajno sljubili sa zlatnim i srebrnim detaljima, ali i samim nakitom.  

 | Autor: PR/ZAKS PR/ZAKS Foto: PR/ZAKS, Korana Gvozdić  | Autor: PR/ZAKS PR/ZAKS Foto: PR/ZAKS, Valentina Miletić

Photo: PR/ZAKS

Komentari 0