Life&style

Omiljeni Boogie Lab nas je iznenadio s tri nova sladoleda: naravno da okusi nisu niti najmanje dosadni

  • Zagrebački Boogie Lab omiljena nam je destinacija kada je u pitanju neobična i inovativna, a jako ukusna hrana
  • Njihove nas kreacije uvijek iznova oduševljavaju pa smo se posebno obradovali kada smo vidjeli da su u Boogie stigla tri nova okusa sladoleda
  • Naravno, tu se ne radi o nekim basic okusima koje možemo pronaći bilo gdje već o kombinacijama koje su nas zaista zaintrigirale i koje jedva čekamo probati 
  • Pročitaj također: BoogieLab je izbacio listu najpopularnijih narudžbi: koji sendvič, brunch, kroasan... su najtraženiji

Malo čemu se obradujemo toliko kao trenutku kada vidimo da je, mnogima najdraže mjesto u gradu - Boogie Lab, u svoju ponudu ubacio neku novu inovaciju koju jedva čekamo kušati. Njihov kruh, deserte, koktele i svu ostalu inovativnu i vrlo ukusnu hranu naprosto obožavamo pa smo sigurni da će nam se itekako svidjeti i njihovi novi sladoledi koje su uvrstili u ponudu.

Radi se o tri nova okusa koja su dio Ice Ice Baby menija u kojemu se već nalaze prošlogodišnji hitovi Gianduia ice cream i Pistachio ice cream. 

 | Autor: Instagram @boogielab_zagreb Instagram @boogielab_zagreb Foto: Instagram @boogielab_zagreb

Prvi sladoled naziva Croissant ice cream ima okus po mnogima omiljenoj pekarskoj slastici - kroasanu, ali ipak ima i poneku voćnu notu koju mu daju maline. Ovaj sladoled je napravljen od croissant crumblea, malina curda, malina coulisa, domaćeg korneta i croissant sladoleda. 

Druga dva okusa Fig ice cream i Strawberry & Lemon Grass ice cream voćnog su, osvježavajućeg okusa. Fig ice cream je, kako mu samo ime govori, napravljen od smokve, a upotpunjuju ga još i džem od smokve, džem od dinje, honey comb, svježe smokve te domaći kornet. 

 | Autor: Instagram @boogielab_zagreb Instagram @boogielab_zagreb Foto: Instagram @boogielab_zagreb

Strawberry & Lemon Grass pravi je osvježavajući sladoled ljetnih okusa, a sastoji se od umaka od jagode, gela od limunske trave, curda od limunske trave, feuilletine i svježih jagoda. 

Sve navedene sladolede možemo pronaći u Boogie Labu u Parku kneževa, odnosno u ulici kneza Borne 6 u Zagrebu, a cijena svakog od ovih sladoleda iznosi šest eura. 

 | Autor: Instagram @boogielab_zagreb Instagram @boogielab_zagreb Foto: Instagram @boogielab_zagreb

Photo: Instagram @boogielab_zagreb
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Prekrasni sladoled