Life&style

Omiljena zvijezda telenovela izgubila bebu, a tri tjedna nakon toga dragi ju je i prevario

  • Sara Maldonado u posljednje vrijeme prolazi teško razdoblje - uspješna meksička glumica izgubila je dijete
  • No svojim je pratiteljima otkrila potom i da je dečko vara. "Otkrijte mi ime njegove ljubavnice", poručila je
  • ‘’Sve je to napravio samo tri tjedan nakon što smo izgubili bebu koju smo s veseljem iščekivali’’, napisala je shrvana glumica

Sara Maldonado već je 20 godina prepoznatljivo lice telenovela, a naši gledatelji možda je najviše pamte po ulozi u telenoveli ‘Oluja u raju’. No, osim svojih glumačkih ostvarenja, u posljednje vrijeme ova 40-godišnjakinja pažnju privlači svojom tužnom pričom. Naime, glumica je izgubila dijete koje je čekala s dečkom Juanom Sebastiánom Ávilom, a nisu lijepe ni okolnosti koje su uslijedile, a koje je lijepa glumica ispričala svojim pratiteljima na Instagramu. 

Možda vas zanima Sjećaš se Rubi? Glumici Barbari Mori život je zadao veliki udarac, no sad se vraća na male ekrane Rubrika Life&style Life&style

‘’Pomozite mi. Moj bivši dečko mi se narugao tako što je izašao van i tulumario dok sam ja bila u izolaciji zbog koronavirusa. Uz to me i prevario! Sve je to napravio samo tri tjedan nakon što smo izgubili bebu koju smo s veseljem iščekivali. On želi zaštititi identitet svoje ljubavnice, pa ako netko zna o kome je riječ, neka mi kaže'', iskreno je napisala glumica na Instagramu. 

Možda vas zanima Pamtimo je kao najveću zlicu meksičkih sapunica. Evo gdje je danas fatalna Gilda Rubrika Life&style Life&style

U teškoj situaciji kda je saznala da je njezin dečko vara, mnogi pratitelji pružili su joj poruke podrške. No, Sara im se kasnije ispričala zbog ishitrene reakcije ‘u trenutcima bijesa i tuge’.

 'Umjesto da mi bude podrška jer smo izgubili dijete, on me varao okolo', poslije je ustvrdila glumica. 

Dodala je kako zapravo prolazi kroz vrlo težak period

Nadam se da nikada niste doživjeli da vas je netko na ovakav način izigrao i povrijedio. Veoma sam se veselila djetetu, radovala sam se životu s čovjekom kojeg volim, a onda sam u tri tjedna izgubila i jedno i drugo. Ali, hrabra sam i moram ovo prebroditi', zaključila je u pozitivnom tonu. 

Omiljena meksička glumica ranije je bila u braku s filmskim producentom Billy Rovzarom od kojeg se razvela početkom 2011. godine.

Pogledaj video: Znaš li zašto si genijalna?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0