Life&style

Omiljena puretina Vindon od sada u novom pakiranju

Vodeća domaća prehrambena industrija Grupa Vindija nastavlja ulagati u razvoj svojih proizvoda i predstavlja novi vizualni identitet pakiranja najkvalitetnijeg purećeg mesa Vindon. Proizvodi ovog omiljenog brenda puretine od sada će imati moderniji i upečatljiviji dizajn pakiranja uz prepoznatljivu ljubičastu boju, po kojoj je ovaj vrhunski brend potrošačima poznat već dugi niz godina.

Kvalitetna i zdrava hrana u privlačnim pakiranjima misija je tržišnog lidera iz Varaždina, a dugogodišnju vjernost svojih kupaca, Grupa pa tako i Vindon nastavlja graditi neupitnom kvalitetom svih svojih proizvoda, posebice mesa i mesnih prerađevina.

 | Autor: Vindon Vindon

Prvi izbor zdrave prehrane

Vindon pureće meso obiluje bjelančevinama i idealan je odabir za pripremu zdravih jela, a oni koji žele kontrolirati unos masti doći će na svoje jer Vindon puretina ne sadrži gotovo nikakve masnoće. Niske je energetske vrijednosti što je čini pogodnom za hranjiv obrok prije i nakon zahtjevnog treninga, ali i za idealne obroke uz svakodnevne izazove. Bogata je esencijalnim aminokiselinama, vitaminima i mineralima te je neizostavan dio pravilne prehrane za potrošače svih dobnih skupina. Uz to, istraživanja pokazuju da puretina sadržava tvari koje bitno utječu na biokemijske procese u ljudskom organizmu, tako povećava tjelesnu kondiciju, podiže razinu energije i raspoloženja te ubrzava metaboličke procese.

„Pri redizajnu vizualnog identiteta naših Vindon proizvoda posebnu pažnju smo posvetili privlačnim i modernim detaljima pakiranja koje predstavljamo uz slogan Lagana strana užitka. Kvaliteta je kod nas uvijek na prvome mjestu pa tako i vizualni aspekta naših pakiranja uvijek sugerira kvalitetu samih proizvoda. Vindon pureće meso kontinuirano je omiljeni izbor svih potrošača koji prepoznaju važnost zdrave i balansirane prehrane. Uz ovakve mesne proizvode koji su gotovo bez masnoća i dolaze u praktičnim pakiranjima, priprema hranjivih obroka nikada nije bila jednostavnija“, rekla je Ivana Kaplan, voditeljica marketinga Grupe Vindija.

 | Autor: Vindon Vindon

Kontrolirani proces 100 posto domaće proizvodnje

Zdravo je najbolje ako je domaće, slažu se današnji osviješteni potrošači koji odlučno podupiru hrvatsku proizvodnju. Vindon puretina garantirano je hrvatskog podrijetla, što potvrđuje oznaka „Meso hrvatskih farmi“ koja jamči da je sve dostupno u asortimanu Vindona zaista uzgojeno i obrađeno u Hrvatskoj. Potrošači mogu birati svježe i zamrznuto meso, gotove pečene ili panirane proizvode te prerađevine od purećeg mesa najviše kvalitete koje od farmi do polica trgovina dolaze za najviše 24 sata. „Od polja do stola“ geslo je Grupe Vindija te predstavlja zaokruženi koncept koji uz industriju mesa Vindon, podrazumijeva i Tvornicu stočne hrane Blagodar, vlastite farme za uzgoj purana i vlastitu kontroliranu distribuciju do trgovina.

 | Autor: Vindon Vindon

Stoga ne čudi da zahvaljujući ovakvom ulaganju u domaća postrojenja, jednako kao i u kvalitetu te stroge analize kontrole i sigurnosti, Vindon ostaje „Puretina broj 1“ po izboru hrvatskih potrošača.

Photo: Shutterstock