Life&style

Odvratno! Nije prao jastuke 10 godina, a onda ih se dočepala njegova djevojka. Transformacija je čudesna

  • Možeš li pretpostaviti koliko odvratno izgledaju jastuci koji se nisu oprali 10 godina?
  • Kako ćeš vidjeti u priloženom videu, sasvim su smeđi i prljavi do neprepoznatljivosti
  • No, ono što je zaista šokiralo mnoge jest njihova transformacija nakon što su prošli temeljitu torturu čišćenja, pogledaj

Ako ti ponekad prisjedne neurednost tvoga partnera, ovaj video može ti pomoći da se osjećaš bolje. Tvoja polovica možda ne pospremi tanjur poslije ručka u sudoper ili uporno ostavlja čarape u podu dnevne sobe, no vjerujemo kako ne postoji puno ‘kolekcionara prljavštine’ kakav je dečko čije ćeš prilično gnjusne navike uskoro pogledati u videu.

Možda vas zanima Evo kako ćeš najbolje oprati svoj jastuk a da ga ne uništiš - i kad je vrijeme da kupiš novi Rubrika Life&style Life&style

Naime, ovaj opušteni mladić svoje jastuke nije oprao 10 godina, a oni su (srećom, ne možemo ih pomirisati) sasvim posmeđili od prljavštine. Tko zna do kud bi to došlo, da jastuke u ruke nije uzela njegova djevojka i pred očima sviju napravila jedan temeljiti  i nesvakidašnji tretman čišćenja. Transformacija jastuka zabezeknula je sve!

‘’Moj dečko mi ne dopušta da zamijenim njegove deset godina stare jastuke. Nikad ih nije oprao. Tako da ću to napraviti dok je on na poslu’’, napisala je na početku videa kojim je dokumentirala cijeli proces. 

No, da bi pothvat bio uspješan, djevojka se zaista morala naoružati brojnim sredstvima za čišćenje. U videu se može se vidjeti kako u kadu napunjenu vodu i jastucima stavlja tablete za pranje suđa, a zatim dodaje deterdžent za pranje pa i izbjeljivač…u priličnim količinama. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

No, ubrzo je postala nestrpljiva i jastuke je prebacila u mašinu za pranje rublja, a nakon završenog pranja rezultat je bio više nego zapanjujuć. Odvratne jastuke nad kojima su se mnogi zgražali postali su snježnobijeli i vidljivo čisti. No, hoće li ležerni dečko cijeniti trud svoje djevojke?

‘’On vjerojatno neće ni primijetiti… ali ja ću spavati bolje znajući da su ovi prljavi jastuci sad čisti’’, napisala je uz čiste jastuka brižna djevojka. 

Inače, profesionalci savjetuju pranje jastuka četiri puta godišnje, no problema ne bi trebalo biti ako se operu barem jednom na godinu

Evo kako je izgledao proces čišćenja kojeg je pogledalo nekoliko milijuna ljudi. 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

 

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0