Life&style

Odsad namirnice iz Konzumove online trgovine stižu za samo nekoliko sati i to - Uberom

  • Mnoge su postale prave ovisnice o internetskoj kupnji, jer je tako lakše i štedi nam dragocjeno vrijeme
  • Uz to, trenutačno živimo u vremenima kada je možda bolje obaviti kupnju preko interneta
  • Mnogima će zbog toga dobro doći nova mogućnost online kupnje namirnica i ostalih proizvoda koju nudi Konzum u suradnji s Uberom

U stalnoj utrci s vremenom, a i zbog novonastalih okolnosti, bezbrižna kupnja namirnica, kućanskih i higijenskih potrepština te ostalih proizvoda iz topline svoga doma mnogima od nas djeluje kao izvrsno rješenjePrepoznali su to neki od poznatih lanaca trgovina, a među njima je i Konzum. Na svojoj Internetskoj trgovini svojim kupcima nudi upravu ovu mogućnost i to zahvaljujući partnerstvu s Uberom, koji svoju globalnu uslugu DropOff dovodi i u Hrvatsku. Usluga je trenutno na raspolaganju kupcima iz Zagreba, Sesveta, Samobora, Zaprešića, Velike Gorice, Splita i Kaštela, Rijeke i Kukuljanova, Dubrovnika i Pule, a Konzum i Uber planiraju je uskoro uvesti i u druge gradove diljem Hrvatske.

Možda vas zanima Voliš kupovati u Zari? S ovih 9 trikova kupnja će ti se najviše isplatiti Rubrika Moda Moda

Proces kupnje na ovaj je način vrlo jednostavan. Nakon odabira proizvoda u Konzumovoj internetskoj prodavaonici, kupac treba izabrati uslugu Dostava partnera te potom odabrati lokaciju za dostavu. Pritom iz Konzuma napominju da u korištenju usluge Dostave partnera postoje dodatne razlike u odnosu na opciju Konzumove redovne dostave. Tako valja imati na umu da kod odabira usluge Dostave partnera Uberovi vozači proizvode preuzimaju u prodavaonicama te na stranici stoga nije uvijek moguće prikazati precizno stanje zaliha u realnom vremenu. Ako određenog proizvoda nema na polici prodavaonice, Konzumovi djelatnici nazvat će kupca i provjeriti želi li zamjenski artikl

 | Autor: Konzum Konzum

Asortiman dostupan putem usluge Dostave partnera uži je od onog dostupnog kupcima koji odaberu opciju Konzumove dostave, a naručeni proizvodi dostavljaju se na kućnu adresu, ali ne i do kućnog praga. 

Plaćanje se vrši isključivo online, minimalni je iznos narudžbe 200 kuna, a dostava se naplaćuje 30 kuna neovisno o veličini narudžbe. Velika je prednost mogućnost isporuke isti dan, s obzirom na to da su kupcu na raspolaganju termini dostave već unutar četiri sata od trenutka naručivanja. Ako kupcu tako više odgovara, isporuku može zakazati i za neki drugi dan, unutar tjedan dana od dana naručivanja.

Možda vas zanima 24 ljudi koji su požalili svoju online narudžbu: što su naručili, a što dobili? Rubrika Life&style Life&style

Nakon što kupac završi s kupnjom u Konzumovoj internetskoj prodavaonici, Konzum zakazuje isporuku preko platforme Uber Central. Potvrda o zakazanoj dostavi kupcu će stići putem SMS-a u kojem će primiti i informaciju o registarskoj oznaci vozila te imenu Uberovog vozača, koji će kupca kontaktirati telefonom kad stigne na njegovu adresu kako bi mogao preuzeti naručene proizvode. 

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

„U Konzumu neprestano bilježimo povećanje interesa za online kupnju te nastojimo brojnim inovacijama i ulaganjima omogućiti kupcima još ugodnije iskustvo kupnje putem interneta“, izjavio je Tomislav Kramarić, član Uprave Konzuma.

Sigurnost korisnika i vozača ostaje Uberov prioritet. Kompanija je vozačima distribuirala 950 higijenskih paketa koji sadrže maske, rukavice, dezinfekcijske gelove i sprejeve. Uz to, Uber je usmjerio svoje napore na implementaciju procesa i tehnoloških rješenja u stvarnom vremenu kako bi osigurali odgovorno i sigurno korištenje usluga u svakom trenutku. 
 

Photo: Getty Images

Komentari 0