Life&style

"Odmah je ukrao moje srce"... Jennifer Aniston objavila novost, njezini prijatelji dirnuti

  • Jennifer Aniston jučer je objavila da je udomila štenca
  • Preslatki bijeli psić dobio je ime Lord Chesterfield
  • Glumica je priznala da je odmah pala na njegov šarm

Jennifer Aniston jučer je na svom Instagramu objavila da je u njezin dom stigao novi član, preslatko štene vrlo aristokratskog imena - Lord Chesterfield.

"Bok! Željela bih vam predstaviti nanovijeg člana naše obitelji... Ovo je (jako umorni) Lord Chesterfield", napisala je 51-godišnja glumica na Instagramu i dodala: "Odmah je ukrao moje srce".
 

Možda vas zanima Znamo koja je omiljena olovka za usne Jennifer Aniston - a imamo i jeftini duplić! Rubrika Beauty Beauty

Jen se zahvalila hotelu za pse Wagamor Pets koji se bavi i udomljavanjem životinja i koji ju je upoznao s novim ljubimcem koji ju je, očito, očarao. Video prikazuje bijelo štene koje spava s kosti u ustima, što je raznježilo glumicu, ali i njezine slavne prijatelje. 

Uspavana pridošlica u domu Aniston razdragala je Julianne Moore, Ritu Wilson, Poppy Delevingne, Millie Bobby Brown, Mariju Sharapovu i mnoge druge slavne osobe koje su joj poželjele dobrodošlicu. 
Lordu Chesterfieldu očito neće faliti pažnje, ali ni društva - Jennifer već ima dva psa, pitbulla Sophie i šnaucera Clydea, a ranije je, s bivšim suprugom Justinom Therouxom, imala njemačkog ovčara Dolly koji je lani uginuo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Girl’s best friend... bring Clyde to work day.

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Glumica je prošle godine u razgovoru za magazin People najavila kako želi imati još ljubimaca po kući te da je njezina prijateljica Ellen DeGeneres stalno bombardira srcedrapajućim fotografijama napuštenih živortinja koje trebaju dom. Jen je tada rekla da bi, što se nje tiče, mogla udomiti ne samo pse, već i ljamu, svinju, alpaku, ovcu kozu, no da ipak sve ne ovisi samo o njoj: 
"Moram biti vrlo paziti zbog Clydea i Sophie jer sve ovisi o tome hoće li njima odgovarati".
Nadamo se  da će ovaj dvojac dobro prihvatiti maloga Chesterfielda. 

Možda vas zanima Napokon na jednom mjestu! Znamo što sve Jennifer Aniston radi i jede da bi izgledala ovako fantastično Rubrika Beauty Beauty
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0