Life&style 30. studenoga 2012.

Odlični popusti u Portanovi!

Rezervirajte ovaj vikend za posjetu Portanovi i uživajte u najboljem shoppingu uz popuste i puno zabave.

Ovaj vikend u Portanovi vas očekuje Portastičan vikend pun sniženja, događanja i akcija. Portastičan vikend je pravo vrijeme za obnovu garderobe. Počastite se sa  ugodnom šetnjicom po prekrasno dekoriranoj Portanovi i kupujte po najpovoljnijim cijenama u regiji. Ponuda je kao i uvijek šarolika i svatko za sebe može pronaći na sniženju ili akciji. Birati možete između više od 50 trgovina koje su osigurale akcijske cijene i popuste za ovaj vikend.

 | Autor:

Događanja Portastičnog vikenda počinju u petak gdje vas od 21.30 u lounge baru Waldinger očekuje besplatan koncert Prve Lige i finale izbora za novoga pjevača. Nakon dobrog shoppinga, samo se premjestite na drugi kat i uživajte u koncertu najpoznatijeg benda iz Osijeka.

 | Autor: Subota je rezervirana za potragu za Naj active frajerom. Naj active frajer tim svaku sezonu pažljivo bira kandidate koje će suočiti s novim izazovima! Ovoga puta, svoju su inspiraciju pronašli u prostranstvima Himalaja pa su odlučili donijeti duh Himalaja i dočarati atmosferu planinskih visova u Hrvatskoj! Dakle, svi vi ljubitelji alpinizma, izazova, avanture i dobre zabave – pridružite nam se na nagradnom natjecanju gdje ćemo iskušati vaše penjačke sposobnosti, a možete osvojiti i vrijedne poklon bonove od 500 do 5 000 kuna. Kako bismo vas što bolje pripremili na sve izazove koji vas očekuju, Camel je pozvao i  našeg najpoznatijeg alpinista Stipu Božića da podijeli svoja iskustva i otkrije vam sve svoje trikove! Natjecanje počinje u 17 sati.

Nedjelja je naklonjena damama, te vas u Portanovi očekuje 2. regionalno make up natjecanje za amatere. Natjecanje počinje u 11 sati, a vi nam se pridružite, podržite svoje kandidate, uživajte u programu i saznajte najnovije trendove u svijetu make upa! Natjecatelje očekuju zaista vrijedne nagrade , a sve posjetiteljice očekuje besplatno šminkanje.

Tijekom cijelog vikenda u Portanovi se održava i 6. Croatia cup, prvenstvo Hrvatske u biljaru za seniore. Najbolji poziv domaćim navijačima je plasman dvojice osječana iz BK Plana B unutar TOP 10 ukupnog poretka. Uz domaće igrače na turniru će nastupiti 48 igrača iz cijele Hrvatske. Turnir se odigrava 1. –i 2. prosinca. Prvog dana turnira, subota, natjecanja počinju u 9 sati, drugi dan turnira, u nedjelju, počinje s četvrfinalnim mečevima u 12sati.

Kao što smo rekli na početku ovo je zaista Portastičan vikend, vidimo se u Portanovi.

Komentari 0