Life&style

Odlična ponuda jakni, tenisica i ruksaka za povratak u školske klupe!

Nakon uzbudljivih ljetnih avantura, vrijeme je za povratak u školske klupe. Okupi svoju ekipu i pripremi se za nove izazove, neka ova školska godina bude najbolja do sada!

Prvi dan škole je sjajna prilika za novi početak i treba ga iskoristiti na najbolji način. Sigurni smo da ti je nedostajala tvoja omiljena ekipa i da jedva čekaš ponovni susret i zajedničke školske avanture. Čeka te druženje sa najboljim prijateljima u pauzama između predavanja, igranje na prepunom igralištu, domaće zadaće i još puno toga što će svaki tvoj dan učiniti ispunjenim. Učini ovu godinu zabavnijom nego ikad – savladaj sve izazove zajedno sa svojom ekipom, ostvari još bolje školske uspjehe i stvori nove uspomene.

 | Autor: Promo Promo

Kreiraj svoj outfit za novi početak godine i odvaži se pokazati koliko si poseban/na. Kreni odmah jer te u svim BUZZ trgovinama do 10.9. čeka -20% popusta za kupnju 2 artikla odabranog nesniženog asortimana te na odabrani već sniženi asortiman do -30%!

Pripremili smo ti odličnu BACK TO SCHOOL ponudu i na BUZZ web shopu koju ne smiješ propustiti! Unesi malo topline i boja u svoj outfit i začini ga modernim ruksakom koji će brzo postati tvoj omiljeni modni detalj! Iskoristi -20% popusta za cjelokupnu ponudu ruksaka i nove kolekcije samo na BUZZ web shopu do 10.09. i opremi svog školarca za nove avanture!

 | Autor: Promo Promo

Kao i pred svaki polazak u školu, i ovog puta smo se potrudili da našu kolekciju za povratak u školu bude što zanimljivija! Ukoliko si ljubitelj autentičnog i urbanog sportskog stila, vjerujemo da ćeš uživati u modelima poznatih brendova koje smo pripremili za tebe. Obuća, odjeća i modni dodaci iz naše Back To School ponude odišu zanimljivim detaljima i živahnim bojama koje će istaknuti tvoj jedinstveni stil!

 | Autor: Promo Promo

Pronađi sve što ti je potrebno za nove školske dane i dominiraj sa svojom ekipom. Izaberi novu, omiljenu jaknu, trenirku, tenisice ili ruksak u koji ćeš spakirati baš sve što ti je potrebno za aktivan dan u školi. Nike, adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse, Napapijri, Vans i mnogi drugi vodeći brendovi ti donose pravu inspiraciju kada je riječ o urbanim, cool outfitima.

Želimo ti lijep i uspješan početak!

Photo: Promo

Komentari 0