Life&style

Odgovorno tvrdimo, Sinsay ima najljepšu kolekciju božićnih šalica, a cijene su od 20 do 40 kuna

  • Cijena Sinsay šalica je niska, a dizajn, obrnuto proporcionalno, vrhunski
  • Oduševljava nas mnogo zlatne boje koja djeluje vrlo svečano i s puno ukusa
  • Motivi su pravi božićni, katkad ispisani diskretnim i tankim potezima zlatne, a katkad cijele šalice sjaje zlatom

Zvončići, jelke, kuglice, grančice imele - nisu samo ukrasi našeg doma već često i motivi na opremi za dom i dekorativnim predmetima kojima ga uljepšavamo ovih dana - jastucima, vjenčićima, svijećnjacima, orašarima. Tako su se našli i na šalicama brenda Sinsay, njegove linije za dom, što je rezultiralo velikom blagdanskom kolekcijom za kuhinju i svečano uređenje stola koja uključuje staklenke, podmetače za tanjure, jastuke, stolnjake, etažere, tanjure, čaše - i šalice.

Možda vas zanima Sinsay ima divne baršunaste kuglice koje će jelku učiniti vrlo otmjenom. Nije čudno što se brzo rasprodaju! Rubrika Life&style Life&style

Sinsay volimo zbog njihovih povoljnih cijena koje su, u ovom slučaju, obrnuto proporcionalne dizajnu koji je u blagdanskoj kolekciji odličan. Ono što nam se sviđa je obilje zlatne boje koja sve čini elegantnijim, otmjenijim i naizgled skupljim - što nikako nije slučaj. Ne možemo da se ne zapitamo zašto je ova boja godinama stavljana u drugi plan, a prednost je imala srebrna? Zlatna je prekrasna i pozdravljamo njezin povratak i u modu i u dizajn. 

Zlatom sjaje i šalice koje su nam sve odreda, bez pretjerivanja, prekrasne. Otud i ova smiona tvrdnja da su najljepša kolekcija na tržištu. Cijene su prihvatljive, tako da najjeftinija košta tek 18 kuna, a najskuplja 46. Divna sitnica za pokloniti nekom dragome ili pak opremiti vlastiti dom zgodnim i korisnim predmetom. Znaš li da Sinsay ima u svojoj web trgovini i zasebne rubrike 'Ideje za poklon' i 'Darovi ispod' u kojoj su darovi razvrstani po kategorijama ispod 40 kuna, ispod 80 kuna itd.? Baš praktično. 

No, dosta priče, uživaj u ovim lijepim šalicama.

 | Autor: Sinsay Sinsay Zlatne šalice, svaka 39,90 kn

Sinsay božićne šalice | Autor: Sinsay Sinsay S lijeva nadesno: 45,90 kn; 35,90 kn; 35,90 kn

Možda vas zanima Sinsay ima prekrasne nove božićne ukrase, ne možemo se odlučiti koji su nam najljepši! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Sinsay Sinsay 39,90 kn

Sinsay božićne šalice | Autor: Sinsay Sinsay S lijeva nadesno: 39,90; 39,90 kn; 39,90 kn

 | Autor: Sinsay Sinsay Zlatna šalica 39,90 kn; bijela šalica 39,90 kn

Sinsay božićne šalice | Autor: Sinsay Sinsay S lijeva nadesno: 29,90 kn; 19,90 kn; 29,90 kn;

 | Autor: Sinsay Sinsay

Sinsay božićne šalice | Autor: Sinsay Sinsay S lijeva nadesno: 29,90 kn; 17,90 kn; 25,90 kn

Photo: Sinsay

Komentari 0