Life&style

Odaberite odlične poklone za Božić i pritom uštedite

Ah ta Božićna kupovina, sigurno ste već pomislili… Jer iako su blagdani vrijeme kad bismo trebali uživati u mirnim zajedničkim trenucima s obitelji i prijateljima, vrlo često nađemo se kako u zadnji čas grozničavo pretražujemo dućane i potrošimo previše vremena u potrazi za savršenim poklonima.

Zahvaljujući dm-ovu programu Dobre cijene u svako vrijeme u kojega je od ovog studenog uključeno čak 200 mirisa i parfema, u božićni shopping možete krenuti već sada i izbjeći stres kupovine u zadnjem trenutku. dm se pobrinuo da program Dobre cijene u svako vrijeme koji jamči povoljne cijene najmanje četiri mjeseca obuhvati parfeme za svaku osobnost, tako da za svakoga možete pronaći ponešto.

Među mirisima i parfemima čije su cijene snižene do 40 posto pronaći ćete klasike poput revolucionarnog mirisa Calvine Klein One, jednog od prvih uniseks mirisa na tržištu, glamuroznog i ženstvenog Dior J'adore ili bestsellera D&G Light Blue koji će svojim prozračnim, voćnim i cvjetnim notama, tijekom hladnih zimskih dana, evocirati duh ljeta. Tu su i Lancome Tresor, jedan od najprodavanijih i najpopularnijih mirisa na svijetu te Hugo Boss The Scent, omiljeni muški miris koji svojom zavodljivom i dugotrajnom aromom slovi za kralja diskretnog zavođenja. Raskošan izbor na dm-ovim mirisnim policama uz povoljne cijene, omogućuje vam da svoje najmilije razveselite luksuznim mirisima, a pritom uštedite novac i vrijeme.

Za više informacija posjetite dm-ovu internetsku i Facebook stranicu.

Photo: dm.hr

Komentari 0