Life&style
1/10

Odaberite idealne pozivnice za sebe

Posjetili smo sajam vjenčanja u Splitu (Radisson Blu) i u mnoštvu lijepih stvari za vjenčanja otkrili nešto posebno – pozivnice za vjenčanje tako maštovite i kreativne da im nismo mogli odoljeti.

Šaljive, elegantne, u obliku križaljke ili zagonetke, u stihovima, s mašnicama ili cirkonima, boja nježnih i pastelnih, teško ih je nabrojati. Otkrili smo tvrtku Bugigraf d.o.o. koja se ovim atraktivnim i kreativnim poslom bavi punih 20 godina, a to u ovim vremenima znači garanciju kvalitete.

 | Autor:

U kratkom razgovoru s vlasnikom Tomislavom Bugarinom pokušali smo doznati što je bitno pri odabiru ili izradi pozivnice, no zbog stalne gužve na štandu to nam nije uspjelo. Ustrajni u svojoj nakani, po završetku sajma posjetili smo tvrtku i vlasnika Tomislava Bugarina u atraktivnom studiju u kojem pozivnice nastaju - od zamisli, do nacrta i realizacije.

Smješten u novozagrebačkom naselju Središče, tik do jezera Bundek, atelier Bugigraf već na prvi pogled osvaja posjetititelje. Očekivano mnoštvo pozivnica svih boja, oblika i dimenzija,  izloženo je kako bi poslužile kao uzorak ili kao inspiracija za osmišljavanje drugačije, personalizirane pozivnice. A tu je i šarmantni vlasnik Tomislav Bugarin koji je pojasnio:

 | Autor:

„U 20 godina koliko uspješno poslujemo, upoznao sam mnogo mladenaca i znam koliko im je svima važna pozivnica, a zatim ostali kartonski detalji – menu, popis gostiju za stolovima, brojevi stolova, zahvalnice, kutijice“.  

Vrlo simpatičan i komunikativan vlasnik odabir pozivnice čini ugodnijim i lakšim. Uz njegovu stručnu pomoć mladenci će lakše odabrati boje i izgled pozivnice, kao i tekst  koji odražava vedro, svečano ili šaljivo raspoloženje.

„Svojom pozivnicom ti mladi ljudi na pragu zajedničkog života žele prenijeti atmosferu koju će stvoriti na vjenčanju i pozivnicom gostima govore: ovo smo mi i želimo Vam reći koliko Vas cijenimo i poštujemo i bit ćete nam dragi gosti. Neki mladenci sastavljaju pjesmice, drugi se igraju crtežima, treći imaju tradicionalan, elegantan pristup. A ja sam tu da im pomognem“ , dodao je Tomislav Bugarin.

 | Autor:

Još smo na jednu veliku prednost naišli u Bugigrafu. Kao direktan uvoznik više vrsta specijalnih kartona, Bugigraf opskrbljuje i druge proizvođače, pa i mladenci mogu po povoljnim cijenama kupiti karton za izradu pozivnica ili poludovršene pozivnice. Baš njih kreativni mladenci željni vlastitog izričaja, mogu sami doraditi i na taj način svoj poziv, zahvalnice i kutije za kolače učiniti vrlo posebnim. 

U kreacijama Tomislava Bugarina ima puno ljubavi, romantike, šale, igre, ali i hrabrosti za kombiniranje tekstura i boja kartona. Baš to je odvažnost koja na kraju donosi izvrsne efekte i nezaboravne proizvode.

 | Autor:

Imamo sve tehnike tiska koje postoje i raznoraznim kombinacijama dalju savršen proizvod, zanimljiv mladenkama od kojih će svaka naći ponešto za sebe. 3D tisak, zrcalni efekt, termotisak ili šljokice, imamo sve“, sa zadovoljstvom je potvrdio Tomislav Bugarin i nastavio:

„Toliko smo dobri da smo pozvani plasirati proizvode na europko tržište i u tu svrhu osmilili smo liniju proizvoda pod nazivom Angel Love.“

 | Autor:

Nemojte se iznenaditi kad u Dubrovniku ili Osijeku vidite pozivnice Bugigrafa. To je samo još jedan od znakova da je njihov dizajn i toplina kojojm prenose taj slatki poziv dospio u sve krajeve lijepe naše. A kako i ne bi kad ih marljivi djelatnici Bugigrafa šalju poštom mladencima u udaljene gradove, jer za svoje vjenčaje svatko zaslužuje najbolje.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0