Life&style

Od sada u Varaždinu i Velikoj Gorici: dm i Glovo nose ti sve što trebaš

dm je još u travnju udružio snage s platformom za brzu dostavu Glovo kako bi kupcima omogućio uslugu dostave proizvoda na kućna vrata. Odnedavno, svi koji žive u Varaždinu i Velikoj Gorici također mogu naručiti svoje omiljene proizvode iz dm-a putem aplikacije Glovo.  

Narudžbu možete izvršiti u svega nekoliko koraka:

  1. U aplikaciji odaberite „Trgovine“.
  2. U kategoriji „Ljepota i zdravlje“ odaberite dm.
  3. Pretražite i odaberite proizvode prema definiranim kategorijama.
  4. Prije potvrde narudžbe provjerite iznos računa i procijenjeno vrijeme dostave.
  5. Potvrdite narudžbu.

Sve za bebe, njegu i za dom

Putem aplikacije Glovo možete naručiti proizvode koje koristite svaki dan. Od pelena i vlažnih maramica do papirnatih ručnika i toaletnog papira – sve će u vrlo kratkom roku stići na vaša vrata. Ako planirate peći kruh ili kolače, u kategoriji „Hrana i dodaci prehrani“ potražite brašno, mlijeko i kakao. Između vas i onoga što vam treba za njegu kose, lica i tijela stoji svega nekoliko dodira ekrana pametnog telefona.

Pronađite pravi božićni poklon

Putem Glovo aplikacije možete se počastiti novim make upom, a u kategoriji „Poklon-paketi i mirisi“ možete pronaći inspiraciju za poklone za vaše najmilije - od mirisa poput Bvlgari Omnia i Lancome La vie es Belle do poklon-paketa za sve uzraste i ukuse.

Cijene proizvoda koji su dostupni putem aplikacije Glovo jednake su cijenama proizvoda u prodavaonicama dm-a, a dodatni troškovi usluge dostave prikazat će vam se u aplikaciji prije potvrde narudžbe, kao i procijenjeno vrijeme dostave.  Dostava je dostupna na području Zagreba, Karlovca, Rijeke, Splita, Zadra, Osijeka, Slavonskog Broda, Siska, Pule, Varaždina i Velike Gorice.

 

Photo: dm.hr