Life&style

Znamo kako otkriti u kojem je Kinder jajetu figurica

Pozor svim fanovima Kinder Surprise jaja! Vašim je frustracijama kraj. Evo trika kako otkriti u kojem se jajetu krije figurica, a u kojem "obična" igračka bez da ga otvoriš!

Omiljena dječja slastica-igračka (a nije ni nama odraslima mrska), Kinder Surprise svako toliko na tržište dođe s novom serijom figurica inspiriranih trenutačno popularnim crtićem i sl. Naravno, da u moru drugih i maštovitijih igračaka, odmah među klincima naraste vrijednost upravo jajeta u kojem se krije figurica. Znaš one fore, sakupi ih sve. Ili barem što više možeš. I kakvo je to onda razočaranje bude kad umjesto figurice neke Disneyeve princeze, Malca, hipača ili Štrumfa iz žute kutijice ispadnu djelići nekog "bezveznog" auta? Htjela si pingvina, a dobila... helikopter.

 | Autor: YouTube YouTube

Neki su se dovitljivo sjetili kako otkriti krije li jaje baš figuricu - ako nam lažu i mi lažemo tebi! Dakle, trik je u sljedećem. Ne treba tresti jaje, niti ga vagati, to smo se već i sami sjetili, ali ne pali. Jednostavno treba pogledati – serijski broj. On se nalazi kod koda za skeniranje ili može biti ispisan pored datuma do kojeg proizvod vrijedi.

Sljedeći korak je vrlo jednostavan: ukucaj u tražilicu serijski broj i Google će izbaciti seriju igračaka koje su bile skrivene u jaju. Čini li ti se odjednom kako je tvoje djetinjstvo moglo biti toliko bolje? Nema veze, i dalje se ova fina retro slastica proizvodi i rado ćemo skupljati igračkice iznenađenja! Ili naši klinci.

Photo: YouTube
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marija991

    Tko tu koga? Imam doma, upisala sam i izbacuje mi Volvo. Mogu vam poslat sliku pa ako mi možete reci koju sam to igračku dobila. Volvo nisam