Life&style
Od sada i u Puli dm i Glovo nose ti sve što trebaš Od sada i u Puli dm i Glovo nose ti sve što trebaš

Od sada i u Puli: dm i Glovo nose ti sve što trebaš

U situaciji koja kod nas traži prilagodbe svakodnevice nastojimo biti što odgovorniji. Online kupovina svakako je jedan od načina na koji možemo smanjiti broj posjeta trgovinama, a opet osigurati da imamo sve što nam je potrebno i kada nam je potrebno

Upravo zato je dm udružio snage s platformom za brzu dostavu Glovo te kupcima osigurao uslugu dostave proizvoda na kućna vrata. Usluga je dostupna u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru, Osijeku i Slavonskom Brodu, a od 13. srpnja proizvode iz dm-a putem aplikacije Glovo moguće je naručiti i u Puli!

Narudžbu možete izvršiti u svega nekoliko koraka:

  1. U aplikaciji odaberite „Glovo Mall“.
  2. U kategoriji „Ljepota i zdravlje“ odaberite dm.
  3. Pretražite i odaberite proizvode prema jasno definiranim kategorijama.
  4. Prije potvrde narudžbe provjerite iznos računa i procijenjeno vrijeme dostave.
  5. Potvrdite narudžbu.

Koje proizvode iz dm-a možete pronaći na aplikaciji Glovo?

 | Autor: dm.hr dm.hr

U kategoriji #zaštititese možete pronaći proizvode za dezinfekciju površina i ruku, a proizvode poput gelova za tuširanje, krema za lice i šampona potražite u kategoriji osobna njega. Sve za njegu rublja, pranje posuđa i sredstva za čišćenje svakog kutka vašeg doma možete naručiti iz udobnosti svog omiljenog naslonjača pretraživanjem kategorije domaćinstvo.

Ako ste među onima koji uživaju na moru u Rijeci, Splitu, Zadru ili Puli i potrošili ste kremu za sunčanje – naručite je putem Glovo aplikacije s terase apartmana. Usput možete naručiti i nešto za prigristi dok ljenčarite na plaži, sigurni od UV zračenja. Možda će vam dobro doći i zaštita od insekata koji su u ovo doba godine neumoljivi.

Sve što vam treba je pametan telefon i profil na aplikaciji Glovo, a više informacija o usluzi dostave putem platforme Glovo potražite na dm-ovoj internetskoj stranici www.dm.hr.

Photo: dm.hr