Life&style

Od sada ekskluzivno u dm-u Hada Labo MEN LINE – linija za muškarce najprodavanije japanske kozmetike

Nakon što je japanska Hada Labo kozmetika osvojila srca žena diljem zemlje, ekskluzivno u dm stigla je i muška linija proizvoda. Riječ je o proizvodima prilagođenima za mušku kožu koji pružaju visoku učinkovitost u njezi kože, zahvaljujući koncentriranoj super hijaluronskoj kiselini, a ne sadrže nepotrebne sastojke i aditive. Upravo zbog svoje jednostavne i jedinstvene formule ta je kozmetika najprodavanija u Japanu, a njezinu učinkovitost prepoznale su žene i muškarci i diljem svijeta.

Za dvostruko više hidratacije

Super hijaluronska kiselina u muškoj liniji Hada Labo sastoji se od ukupno tri hijaluronske kiseline – HA+, te mikro i makro hijaluronske kiseline koje pružaju dva puta više hidratacije od regularne hijaluronske kiseline. One prodiru dublje, potiču hidrataciju i omogućuju blistav izgled kože te omogućuju vlažnost unutar stanica kože.

Za što bolji učinak proizvoda, preporučljivo je proizvode koristiti u tri koraka.

1. Čišćenje lica uz hidrirajuću pjenu

Dragi muškarci, započnite svoj ritual njege kože čišćenjem uz hidratizirajuću pjenu Hada Labo. Nježna pjena istovremeno pročišćava i hidratizira kožu te koristi naprednu 'Lock in' formulu koja zaključava svu potrebnu vlažnost unutar same kože.

Potrebno je najprije ruke i lice isprati mlakom vodom te potom među dlanove utrljati pjenu veličine graška dok se ne pretvori u biserni sloj. Kružnim pokretima nježno ju umasirajte u kožu te temeljito isperite. Koristite dva puta dnevno ili onoliko često koliko je potrebno.

2. Hidratizacija lica uz matirajući super hidrator

U drugom koraku počastite svoje lice intenzivnim hidratantnim gelom s matirajućim efektom koji se upija u kožu u sekundi, pruža dubinsku i dugoročnu hidratizaciju koja se zadržava tijekom cijelog dana. Super hidrator se nanosi nakon čišćenja i to tako da malu količinu (u veličini graška) najprije zagrijete među dlanovima te potom nanesete na kožu lica i vrata – dok se potpuno ne upije.

Hidrator koristi ´Lock in´ formulu koja zaključava vlažnost unutar stanica kože. Prigodan je za sve tipove kože i preporučuje se za korištenje nakon brijanja jer hladi i smiruje kožu.

3. Revitalizacija uz pomoć Aqua boostera

Aqua booster revitalizirajući i hidratantni gel namijenjen je za dnevnu i noćnu upotrebu, a može ga se nanijeti i nakon brijanja. Potrebno ga je samo nježno umasirati na očišćenu kožu lica i vrata. Ovaj gel ima snažan učinak triju kozmetičkih proizvoda: kreme, seruma i maske za lice, a zahvaljujući visokoj koncentraciji super hijaluronske kiseline, kolagena i ceramida, intenzivno hidrira, regenerira i izglađuje bore. Ostavlja kožu mekanom i svježom te ju smiruje nakon brijanja.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Photo: None

Komentari 0