Life&style

Od sad je ponuda Kérastase rituala obogaćena za još jedan – novi Ruža Signature K water za savršeno blistavu i zaglađenu kosu

KÉRASTASE I RUŽA INSTITUT KÉRASTASE OBILJEŽILI 20. GODINA USPJEŠNE SURADNJE JEDINOG KÉRASTASE INSTITUTA U REGIJI

Kultni zagrebački frizerski brend Ruža Institut Kérastase proslavio je 20 godina uspješnog poslovanja i suradnje s luksuznim brendom za njegu kose Kérastase.

U jedinom Kérastase Institutu u Hrvatskoj održano je rođendansko događanje s idejom promicanja važnosti Ružinog jedinstvenog Hair Spa koncepta, tretmana i brige za zdravlje kose i vlasišta uz inovaciju K watera , namijenjenog blistavoj i zaglađenoj kosi.

Ova revolucionarna formula koja u tren oka daje izniman rezultat oduševila je sve okupljene, a posebno Ruža Institut Kérastase ambasadorice Bojanu Gregorić-Vejzović, Tatjanu Jurić, Renatu Sopek, Dorin Zeleniku, Helenu Matić i Tatjanu Drmač. Događanju su se pridružile i Ruža Essentials ambasadorice Natali Dizdar, Ecija Ivušić, Anja Dujaković, Martina Vuletić i Tara Thaller te Ruža Pure Aveda ambasadorice Tara Rosandić, Vanna, Jelena Veljača, Sandra Drmač i Matea Senjak.

 | Autor:

Na prestižnom događanju servirani su Ruža hair smart super food zalogaji posebno osmišljeni u Ruži kao inovativni nutricionistički dio Hair Spa koncepta. Zalogaji su napravljeni od namirnica koje sadrže vitamine C, D, H, A, B1 i B12, omega tri masne kiseline, proteine, amino kiseline, alfa lipoičnu kiselinu, silicij, kalij, magnezij, selen, željezo, beta karoten te biotin, važne za zdravlje i sjaj te blistavost kose i kože.

Uz hair and beauty food shoots savršeno se uklopio vrhunski francuski šampanjac Veuve Clicquot, koji sadrži antioksidanse zaslužne za usporavanje starenja stanica kože.

 | Autor:

„Salon Ruža nosi laskavu titulu Instituta Kérastase već punih 20 godina. Među prvima je stao uz bok 100 najboljih salona u svijetu koji nose tu prestižnu titulu kao jamstvo kvalitete, ekspertize i vrhunske usluge. Filozofija Ruža Institut Kérastase sažeta je u krovnoj ideji da je sjajna i snažna kosa rezultat zdravog vlasišta. Inovativni Hair Spa tretmani, jedinstveni uređaji za njegu kose i vlasišta, Ruža Signature tehnike bojenja i personalizirani pristup svakoj klijentici ili klijentu, usluga su svih Ružinih salona i dio rutine brige o kosi Ružinih ambasadorica”, izjavila je Nikolina Kisić Mamić, direktorica tvrtke Stilisimo Lab i Ruža Instituta Kérastase.

Zdravo vlasište, bujna i snažna kosa preduvjeti su za savršenu boju i frizuru. Zato vako Ruža iskustvo započinje dijagnostikom, koristeći vrlo preciznu mikro kameru koja očitava stanje kose i vlasišta, nakon čega slijedi odabir Hair Spa rituala prema individualnim potrebama klijentice ili klijenta.

Sloganom „Ruža za savršenu kosu“ su jednostavno i sveobuhvatno objedinjene misija, strast i cilj ovog poznatog brenda.

Ruža institut i Kérastase za nadolazeće zimske dane pripremili su novi tretman koji će beživotnoj kosi vratiti sjaj. K water tretman spas je za suhu kosu kojoj je potrebna brza i efikasna njega, a rezultati su vidljivi odmah jer već nakon prve primjene ona postaje sjajna i baršunasta.

 | Autor:

K Water se trenutačno aktivira u dodiru s vodom, stvarajući glatku površinu kose bez osjećaja otežavanja. Radi se o formuli s jako niskim sadržajem vode, a prilikom nanošenja voda prisutna na površini pokreće njegujuću snagu lamelarne tehnologije. Fini slojevi formiraju se izravno na vlasi zaglađujući njenu površinu u nekoliko sekundi, što rezultira sjajnom i podatnom kosom. To je transformacija koja nam je potrebna u trenucima kad želimo zablistati.

Photo: None

Komentari 0