Life&style

Od oporog do cvjetnog mirisa: ovako mirišu topli ljetni mjeseci

Nešto je posebno u zraku. Ljeto je tu i ponovo čeznemo za svježim, laganim mirisima. Isprobajte senzualne mirisne kompozicije dm marke alverde dostupne u dm-u i dm online shopu

Mirisni trendovi ljeta 2021. godine skroz su u znaku cvjetnih i svježih parfemskih nota. Nakon duge zime, koja je često naglašena teškim i intenzivnim mirisima, u toplo godišnje doba ponovo su dobrodošli laganiji mirisi.

Sunce iz raspršivača (cvjetno)

Pravi je skok radosti (Freudensprung) i istoimena parfemska voda dm marke alverde. Tu mirisnu kompoziciju badema, ruže i slatkog ljiljana zaokružuju sočna breskva i svježe šumske bobice. Miris je optimalan pratitelj za sunčane dane i tople noći zbog kojeg će njegova nositeljica doslovno zablistati.

Za širenje dobrog raspoloženja (drveno)

Na pikniku u gradskom parku ili uz ispijanje kapučina u omiljenom kafiću – dobro je raspoloženje unaprijed programirano kod temperatura za ugodno šetanje bosih nogu. Prirodni miris Oaza sreće (Glücksoase) dm marke alverde utjelovljuje jedinstven osjećaj ljeta. Svježe zelene lisnate note oplemenjene su bergamotom, limunom i ljiljanom. Miris za dobro raspoloženje koji ne samo da osvježava nego i oživljava svakodnevicu.

Ljetni noćni ples (aromatično i orijentalno)

Ovaj miris podsjeća na ljetnu noć ispunjenu plesom te će njezinoj nositeljici prizivati lijepe uspomene. Obogaćena narančom, cimetom i lavandom kao i daškom cedrovine i vanilije parfemska je voda Svijet čuda (Wunderwelt) dm marke alverde must have za sve one koji žele doživjeti intenzivan ljetni miris.

Savjeti za uživanje u dugotrajnom mirisu

Kako biste izvukli pun potencijal iz svakog mirisa ili mirisne vode, važnu ulogu imaju način nanošenja mirisa kao i mjesta na koje se nanosi. U skladu s uzrečicom „manje je više“, u većini je slučajeva dovoljno dva puta raspršiti miris. Pritom treba otkloniti jednu daleko rasprostranjenu zabludu: Miris ne bi trebalo trljati kožom o kožu jer time se uništavaju mirisne molekule. Uostalom ne morate uvijek miris nanositi na unutarnju stranu zapešća! Jednako je učinkovito i nanošenje na dekolteu i na ušnim resicama, na sljepoočnicama, na stražnju stranu koljena, na vratu i na unutarnjim stranama ruku odnosno na mjestima s kojih će se zbog topline miris širiti.

 

Photo: dm.hr